Loading Posts...

Despre SmartCash și Blocknet

smartcash_vs_blocknet

SmartCash (SMART) – o alternative la MasterCard și VISA

SmartCash (SMART) este un proiect crypto care caută să creeze un sistem comod de plată și care introduce utilizarea banilor digitali în viața de zi cu zi a utilizatorilor obișnuiți. SmartCash ar trebui să devină o alternativă la cardurile MasterCard și VISA atât în magazinele online, cât și în cadrul operațiunillor uzuale. Proiectul a apărut ca o bifurcare a Zcoin în vara lui 2017.

Caracteristici

Sistem stimulant: fiecare utilizator care deține SMART primește bonusuri în mod regulat. Participanții trebuie doar să stocheze criptomonedele în portofele timp de 30 de zile. Veniturile sunt virate lunar.

Participarea utilizatorilor la dezvoltare: SmartCash se dezvoltă așa cum decid proprietarii de monede. Administratorii pot oferi idei noi de dezvoltare a proiectului, însă utilizatorii sunt cei care decid dacă respectivele idei vor fi implementate.

Regenerarea monedelor: proiectul oferă o nouă abordare pentru a asigura confidențialitatea tranzacțiilor. Algoritmul realizează un fel de dublă traducere. Când un utilizator primește o tranzacție, el poate păstra plata în forma în care a fost încasată, sau poate “arde” monedele pentru a comanda unele noi în aceeași cantitate. Grație acestei funcții, investitorii pot păstra întreg istoricul fondurilor pe care le dețin. Serviciul percepe și un comision, însă acesta nu este unul ridicat.

Avantajele acestei criptovalute tinere sunt prețul mic al monedelor și capitalizarea bună care a fost realizată într-un timp scurt.

Blocknet (BLOCK) – o sinteză de tehnologii menită să rezolve problemele crypto globale

Blocknet (BLOCK) este o platformă open source care ajută nodurile din diverse Blockchain-uri să interacționeze unele cu altele. Proiectul este conceput să conecteze servicii centralizate și descentralizate.

Ideea din spatele Blocknet a venit de la Dan Metclath, un angajat de top de la XCurrency. El a încercat să dezvolte o bază de date care să conțină utilizatorii serviciului și în același timp să îmbunătățească tehnologia criptovalutelor. Proiectul rezolvă ambele probleme. În acest caz, Blocknet nu este asociat cu nicio valută digitală, ci este un sistem inter-Blockchain capabil să se extindă nelimitat.

Caracteristici

Mobilitate: Blockchain-ul nu poate fi deschis de pe un telefon mobil datorită dimensiunii sale. Aceasta este de mult timp o problemă pentru utilizatorii care preferă smartphone-urile în detrimentul PC-urilor și în timp lucrurile nu pot decât să se agraveze. Blocknet rezolvă această problemă prin furnizarea unor algoritmi complecși într-o formă mai simplă. Astfel, utilizatorii pot folosi serviciile crypto direct de pe telefoane.

Interacțiune a Blockchain-urilor: dezvoltarea tehnologiilor conduce la noi tipuri de Blockchain-uri, care sunt incompatibile cu cele vechi. Blocknet asigură interacțiunea lor. Cu toate acestea, dacă nu este posibilă stabilirea unor conexiuni între unele tipuri de Blockchain-uri, ele devin baza de creare a unei rețele locale autonome față de Internet.

Modularitate: Blockchain-ul stochează cantități imense de  informații inutile, în condițiile în care datele despre cele mai multe tranzacții expiră rapid. Blocknet distribuie datele către lanțuri multiple, care pot fi șterse cu ușurință dacă este necesar. Ca rezultat, se formează un ecosistem descentralizat uriaș, caracterizat de flexibilitate, scalabilitate și mobilitate.

Blocknet rezolvă multe probleme tehnologice și în același timp se comportă ca un software obișnuit, care prezintă avantajele proiectelor descentralizate.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...