Loading Posts...

Despre Po.et și QASH

po.et_vs_qash

Po.et (POE) – destinat activelor media digitale

Po.et (POE) este o platformă Blockchain cu ajutorul căreia cei editorii și autorii își pot administra activele media digitale. Este permis oricui să verifice informațiile despre active înainte de a le cumpăra sau utiliza, iar sursele sunt bine evidențiate.

POE, moneda proiectului, permite cumpărătorilor să împartă veniturile potențiale generate de platformă.

Platforma Po.et este o extensia a aplicației nefinanciare Proof of Existence care a fost utilizată în primă fază pentru încărcarea și hash-ul documentelor pe Blockchain-ul Bitcoin. În locul documentelor, platforma încearcă să păstreze înregistrări ale tuturor activelor media digitale de pe Blockchain, prezentând dovezi irefutabile ale proprietății și facilitând atribuirea pentru orice utilizator.

Dezvoltarea proiectului este sprijinită de către Fundația Po.et din Singapore. Cu ajutorul POE, cumpărătorii dețin acțiuni din platforma Po.et și împart profiturile obținute.

Caracteristici

Platforma Po.et se află momentan în faza de testare și utilizează Blockchain-ul Bitcoin. Ea încearcă să standardizeze formatul metadatelor pentru toate activele digitale salvate pe Blockchain. În plus, se promite și controlul versiunilor fiecărui activ digital.

Po.et încearcă să susțină diverse licențe pentru conținut. Astfel, cei care publică și autorii care apelează la licențe diferite pot fi încadrați pe platformă.

Proiectul a atras un număr însemnat de editori pe post de parteneri, inclusiv Bitcoin Magazine. În octombrie 2018 se prevede includerea altor douăzeci de editori. Practic, este avută în vedere o piață pentru toți cei interesați, începând cu august 2019. În condițiile în care POE este necesar pentru a accesa această piață, există posibilitatea ca moneda să fie tot mai solicitată de editori, autori și alte părți interesate.

QASH (QASH) – avantaje pentru clienții platformei Liquid

Platforma Liquid a companiei QUOINE este concepută pentru a oferi lichidități pe piața exchange-urilor crypto. Această platformă globală de trading conferă un registru de comenzi pentru mai multe piețe, care combină toate sursele lichide din lume și are rolul de a rezolva problemele de lichiditate asociate cu preschimbarea valutelor fiat în monede digitale.

QASH eate moneda nativă a platformei Liquid și alimentează toate serviciile disponibile.

QUOINE, firma fintech din spatele platformei Liquid și al monedei QASH, a fost lansată în 2014 de către Mike Kayamori și Mario Gomez-Lozada. Compania are sedii în Singapore, Japonia și Vietnam, și deține de asemenea exchange-ul crypto-fiat QUOINEX și casa de schimb valutar QRYPTOS, care acceptă doar criptomonede.

QASH și Liquid au luat naștere în al doilea trimestru din 2017, iar prin intermediul ICO-ului din noiembrie 2017 s-a strâns suma de 105 mil. USD, de la aproape 5000 de participanți din 98 de țări.

Caracteristici

Platforma Liquid are scopul de a depăși problemele de lichiditate cu care se confruntă economia crypto. În acest sens, sunt disponibile următoarele două caracteristici importante:

Registru global: platforma disponibilă la nivel global intenționează să conecteze toate exchange-urile crypto din lume pentru a crea un bazin de lichidități.

Brokeraj de nivel înalt: suita de servicii asociate oferă acces direct la piață, administrarea banilor fiat, oportunități de împrumuturi crypto sau fiat și raportare în timp real.

QASH este utilizat în primă instanță pentru plata comisioanelor, acționează ca un credit colateral și participă la strategiile de trading de pe platforma Liquid. În plus, este și valuta de bază pentru schimburi la exchange-urile QUOINEX și QRYPTOS, și poate fi folosit pentru plata comisioanelor de tranzacționare pe aceste platforme.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...