Loading Posts...

Despre Nxt și Verge

nxt_vs_verge

Nxt (NXT) – monedă digitală din a doua generație

Nxt (NXT) este o platformă care are la bază tehnologia Blockchain. Proiectul țintește îmbunătățirea lucrului cu tehnologiile digitale, inclusiv Bitcoin. Dezvoltatorii au spus despre acest țel amibițios că este ca o lovitură în domeniul tehnologiei financiare și al strângerii de fonduri (crowdfunding).

Nxt spune despre el că este “tehnologia Blockchain 2.0”. În pofida faptului că a fost lansat în urmă cu mult timp (2013), experții susțin că este reprezentativ în rândul monedelor digitale din a doua generație.

Caracteristici

Securitate sporită: dezvoltatorii Nxt au ales algoritmul Proof of Stake, care a crescut securitatea cu peste 51%. Algoritmul a redus de asemenea costurile puterii de calcul, astfel că mulți utilizatori pot deveni membri ai rețelei, distribuind și mai mult informațiile între noduri. Securitatea este îmbunătățită de asemenea printr-un cod sursă unic, care nu reiterează codul Bitcoin, spre diferență de multe alte proiecte crypto.

Gamă largă de instrumente: utilizatorii platformei au la dispoziție un set modular de instrumente pentru crearea aplicațiilor. Ei pot alege orice metodă doresc, fără a fi controlați sau limitați de către dezvoltatori.

Minerit transparent: prin utilizarea protocolului se pot verifica tranzacțiile și se pot preveni erorile asociate cu datele transmise. Caracteristica oferă tranzacții realizate aproape instantaneu.

Nxt este deseori numit drept o bifurcare a Bitcoin, însă acest lucru este fals. Proiectul prezintă multe diferențe, cea mai importantă fiind codul unic al rețelei.

Verge (XVG) – schimbare de imagine pentru DogeCoinDark

Verge (XVG) este o valută digitală bazată pe tehnologia Blockchain. Dezvoltatorii au apelat de asemenea și la rețelele anonime I2P și TOR, asigurând participanților o confidențialitate maximă. Verge este una dintre cele mai vechi monede, fiind cunoscută anterior sub numele de DogeCoinDark. În 2016 a avut loc o schimbare de imagine și numele s-a schimbat în Verge, care este considerată o “monedă serioasă”.

Caracteristici

Lipsa comisioanelor: sau comisioane minime. Această oportunitate a fost posibilă datorită tehnologiei de verificare a plăților simple. Adițional, Verge nu are un corp singular de control care să necesite susținere financiară. Comisioanele mici nu afectează viteza tranzacțiilor, acestea fiind executate în mai puțin de cinci secunde.

Anonimitate: similar proiectelor Monero și Dash, Verge se concentrează în primul rând pe confidențialitatea tuturor tranzacțiilor financiare realizate de participanți. Adresele IP sunt ascunse, astfel că urmărirea tranzacțiilor nu este posibilă.

Portofel comod: membrii rețelei folosesc portofele speciale, care pot fi instalate pe PC-uri sau pe telefoanele mobile. Portofelele pot transfera fonduri rapid și ușor, iar administrarea lor este intuitivă chiar și pentru începători. Portofelul Android are o protecție suplimentară și garantează securitatea completă a datelor când se apelează la telefonul mobil.

Tot mai mulți utilizatori au încredere în promisiunile făcute de Verge și aleg această rețea pentru realizarea tranzacțiilor financiare.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...