Loading Posts...

Despre Nexo și Digitex Futures

nexo_vs_digitex

Nexo (NEXO) – overdraft pe Blockchain

Nexo (NEXO) este un sistem de overdraft bazat pe Blockchain care permite utilizatorilor să realizeze împrumuturi crypto instantanee. Mai mult, este singurul proiect de acest gen. Nexo vine cu un model ambițios de business și conferă participanților posibilitatea imediată de acces la bani cash.

Proiectul a fost creat de Credissimo, un grup FinTech de top care lucrează de peste 10 ani cu milioane de oameni din Europa. De la lansare, compania a oferit împrumuturi de peste 120 mil. USD.

Întregul proces de obținere a unui împrumut este simplu și poate fi realizat în câteva minute. Printre beneficiile esențiale ale utilizării platformei se numără: lipsa comisioanelor ascunse, lipsa verificării creditelor și lipsa taxelor aferente dobânzilor.

Este garantată transparența operațiilor, grație tehnologiei Blockchain, a contractelor smart și a procedurilor algoritmice.

Mai întâi, clientul trebuie să-și transfere posesiunile crypto în portofelul Nexo. Ulterior, după confirmarea pe Blockchain a fondurilor transferate anterior, oracolul Nexo calculează automat detaliile legate de limita de creditare și stabilește aspectele referitoare la împrumutul utilizatorului.

Clientului i se acorda împrumutul solicitat în USD sau EUR. Fondurile pot fi accesate prin transfer bancar sau cu ajutorul cardului de credit Nexo, care se obține gratuit.

Pentru rambursarea creditului există mai multe opțiuni: transfer bancar, exchange fizic al fondurilor prin intermediul banilor fiat sau active crypto. Cei care apelează la plăți cu monede NEXO au parte de dobânzi mai mici și discount-uri speciale.

Ținând cont de faptul că Nexo este unic în lumea crypto cu serviciile oferite, nu va fi de mirare dacă acest proiect va atrage un număr mare de utilizatori și investitori.

Digitex Futures (DGTX) – contracte futures și comisioane zero

Digitex Futures (DGTX) este un proiect ambițios care dorește să le ofere trader-ilor o platformă unde nu este necesară încrederea în timpul realizării de contracte futures. Participanții sunt încurajați să efectueze tranzacții în volum mare pe termen scurt, prin scutirea acestora de comisioane, dar cu condiția să apeleze la ecosistemul Digitex Futures. Cu alte cuvinte, trader-ii vor încasa profiturile în totalitate, fără a fi restricționați în vreun fel de o autoritate centrală. Practic, Digitex Futures creează o piață care reprezintă visul oricărui trader.

Proiectul a fost lansat după o muncă îndelungată. În urma unui ICO care a durat doar 12 minute și grație unui marketing puternic, monedele DGTX vor fi lansate la finalul lui 2018. De aici, este greu de imaginat o alternativă mai atractivă pe piața crypto de futures.

Spre finalul anului, exchange-ul de crypto futures cu comisioane zero va fi operațional, iar utilizatorii își vor putea maximiza profiturile prin eliminarea cheltuielilor tradiționale la care îi supun alte platforme. Astfel, participanții vor putea plasa pariuri și câștiga de pe urma lor, în cazul în care li se adevresc predicțiile despre criptovalute ca Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.

Folosirea platformei este condiționată de posesia de DGRX, moneda nativă a proiectului.

Digitex Futures este în esență foarte simplu de utilizat. În al patrulea trimestru din 2018, utilizatorii vor beneficia de opțiunea ideală de a se juca cu piața de crypto futures, de lipsa comisioanelor și de posibilitatea de a apela la strategii care nu sunt disponibile pe alte platforme.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...