Loading Posts...

Despre Neblio și NAV Coin

neblio_vs_navcoin

Neblio (NEBL) – soluție pentru problemele corporațiilor

Neblio (NEBL) este o platformă descentralizată care a fost creată special pentru corporații. Proiectul a fost menit să simplifice dezvoltarea soft-ului special, prin intermediul tehnologiei Blockchain. Integrarea noii tehnologii este cel mai des îngreunată de lipsa specialiștilor în domeniu și de complexitatea procesului, astfel că sarcina principală a fost aceea de a simplifica crearea aplicațiilor de tip enterprise.

Caracteristici

Interfață prietenoasă cu utilizatorul: serviciul Neblio utilizează un tip special de arhitectură software – API-uri RESTful. Aceasta ajută la crearea de resurse distribuite și scalabile. Unul dintre avantajele importante ale serviciului constă în interfața sa intuitivă. Participanții nu trebuie să știe în amănunt modul de funcționare și nici să învețe un limbaj nou. Este permis utilizatorului să folosească cele mai comune limbaje de programare.

Metoda de consens: Neblio funcționează pe baza algoritmului Proof of Stake. Când discută despre dezvoltarea proiectului, participanții se folosesc de monede pentru a avea un cuvânt de spus. Monedele NEBL pot fi transmise altor utilizatori pentru a-i convinge să protejeze la rândul lor sistemul.

Posesiune: viteza de apariție a noilor monede depinde de numărul de monede deținute. Cu alte cuvinte, cu cât utilizator posedă mai multe monede NEBL și cu cât se menține prețul la același curs, cu atât există șanse mai mari de a primi o recompensă.

Proiectul Neblio are un potențial mare și este capabil să rezolve problemele actuale de business.

NAV Coin (NAV) – cea mai mare anonimitate și securitate

NAV Coin (NAV) este o criptovalută creată pe baza tehnologiei Blockchain care folosește un cod open source, asigurând totodată și o confidențialitate completă a utilizatorilor. Algoritmii utilizați desfac în amănunt și distribuie tranzacțiile efectuate, iar istoricul acestora este șters complet, pornind chiar de la adresa IP. Operațiile anonime sunt procesate de un subsistem al sistemului Blockchain.

Proiectul a fost lansat în 2014 cu numele Summercoin. De atunci, numele a fost schimbat de mai multe ori: Navajocoin, apoi Navajo Coin și în final NAV. Utilizarea comodă a operațiunilor anonime a devenit principiul de bază al site-ului.

Caracteristici

Tranzacții rapide: toate tranzacțiile financiare sunt confirmate în decursul a 30 de secunde. În plus, echipa de dezvoltare a stabilit comisioane la valori minime pentru fiecare transfer. Utilizatorii pot realiza transferuri multe în mod rapid și profitabil.

Disponibilitate: sistemul de securitate al NAV Coin operează pe baza algoritmului Proof of Stake. Acesta a făcut ca sistemul să fie mult mai ușor, neavând nevoie de echipamente complexe și costisitoare pentru a funcționa.

Portofel: similar celor mai multe platforme criptografice, NAV oferă utilizatorilor un portofel cu ajutorul căruia își pot realiza tranzacțiile și stoca monedele. Totuși, acest portofel are niște caracteristici unice. Una dintre ele constă în “Markup Mode” (n.r. mod de ridicare a prețului), care permite utilizatorului să câștige până la 5% din suma deținută. În plus, utilizatorii își pot seta portofelul pe un așa numit “Bet Mode” (n.r. mod pariu) pentru a primi venituri pasive.

Echipa NAV Coin a dezvoltat soluții excelente pentru cele mai multe probleme criptografice și a creat un sistem simplu și eficient de generare a veniturilor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...