Loading Posts...

Despre MonaCoin și Tron

monacoin_vs_tron

MonaCoin (MONA) – stabilitate și independență

MonaCoin (MONA) este o criptovalută descentralizată, care a apărut în urma unei bifurcări din 2014 a Litecoin. Tehnologia peer-to-peer asigură autonomia proiectului.

MonaCoin este prima criptomonedă japoneză și totodată una dintre puținele care pot fi utilizate pentru achiziția de bunuri atât în mod online cât și offline. Creatorul este un programator cunoscut sub pseudonimul “Watanabe”.

Caracteristici

Anonimitate și libertate: rețeaua p2p nu doar că garantează independența MonaCoin, ci și contribuie la confidențialitatea tranzacțiilor. Practic, se pot verifica doar sumele de transfer și direcțiile. Astfel, oricine este liber să intre în sistem și sunt asigurate egalitatea drepturilor tuturor utilizatorilor și fiabilitatea sistemului, care poate fi comparat cu situațiile care implică bani cash.

Simplitudine: MonaCoin este disponibilă chiar și novicilor în lumea crypto. Sistemul este echipat cu o interfață intuitivă. Acest lucru a fost posibil prin design-ul laconic al platformei, care este lipsit de efecte vizuale.

Protecție: sistemul Proof of Work protejează bine MONA în fața hackerilor. Fiecare bloc are o complexitate unică, aceasta schimbându-se după apariția unui bloc nou.

MonaCoin este una dintre cele mai stabile criptovalute, se dezvoltă activ și concurează deja cu Bitcoin din punct de vedere al fiabilității și al ușurinței de folosire.

TRON (TRX) – vedere de ansamblu și caracteristici

TRON (TRX) este un protocol descentralizat bazat pe tehnologia Blockchain care permite utilizatorilor să dețină, să stocheze și să publice date. Distribuirea, subscrierea și furnizarea de conținut sunt rezolvate și descentralizate în mod autonom. Proiectul formează un ecosistem unic al conținutului de divertisment.

TRON este fondat de organizația nonprofit din Singapore cu același nume. Principiul de bază este acela că protocolul ar trebui folosit pentru a ajuta oamenii, profitul fiind pe plan secundar. Veniturile încasate sunt utilizate pentru diverse activități.

Caracteristici

Fără limite: datele nu sunt monitorizate și nimeni nu trebuie să plătească pentru ele. Utilizatorii dispun de conținut în mod grauit și pot crea, stoca și distribui informații după bunul plac. Această abordare accelezrează evoluția conținutului.

ICO individual: fiecare participant contribuie pe cât poate și cât consideră că este necesar. Activele sunt distribuite prin intermediul unei infrastructuri descentralizate. Aceasta include predicție, sistem de joc, schimb distribuit și jocuri de sine stătătoare.

Strategie de dezvoltare: TRON are o metodă specială de dezvoltare, etapizată în șase faze. Sunt avute în vedere ținte precum extinderea drepturilor asupra informațiilor, crearea unei platforme proprii de trading sau o platformă descentralizată de jocuri online. La a șasea fază este preconizată o restructurare globală a pieței de jocuri. Fiecare utilizator își poate da acordul pentru datele fiecărei etape.

TRON este un proiect ambițios și unic, care se dezvoltă rapid și care atrage tot mai mulți fani.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...