Loading Posts...

Despre Metaverse ETP și Status

metaverse_vs_status

Metaverse ETP (ETP) – “noul model economic” în lumea digitală

Metaverse ETP (ETP) este o platformă pentru păstrarea activelor crypto și pentru realizarea de identificare digitală. Metaverse ETP lucrează pe baza Blockchain și a codului open source. Proiectul este o variantă chinezească a Ethereum, pe care încearcă să-l înlocuiască cel puțin la nivel național.

Metaverse ETP este administrat de o companie din China din domeniul activelor Blockchain și al știrilor. Eric Gu, șeful firmei, a susținut că scopul ambițios este acela de a crea un nou model economic.

Caracteristici

Protecție sporită: Metaverse ETP utilizează protocolul Proof of Work. Este oferită o protecție îmbunătățită în fața atacurilor hackerilor. Fiecare bloc al sistemului este caracterizat de parametri unici care se pot schimba, motiv pentru care crește dificultatea la apariția fiecărei unități noi. Totuși, procesul nu necesită putere mare de calcul și nici cantități mari de RAM. Astfel, minerii pot lucra chiar și cu echipamente mai vechi, care consumă puțin.

Intimitate: Metaverse ETP nu solicită informații personale în timpul înregistrării și nici pentru lucrul în cadrul proiectului. Toate tranzacțiile rămân confidențiale; utilizatorii platformei pot vedea doar direcția plății și suma transmisă.

Comision liber ales: dezvoltatorii au refuzat limitele stricte pentru comisioanele aferente tranzacțiilor. Utilizatorul alege ce sumă vrea să plătească pe post de comision după bunul plac. Indiferent de decizia acestuia, tranzacția se va realiza rapid; platforma fiind încă tânără, nu este încărcată masiv.

Metaverse ETP este caracterizat de o dezvoltare stabilă și de caracteristici prietenoase cu utilizatorul. Echipa lucrează constant la îmbunătățiri, oferind potențial proiectului.

Status (SNT) – 3 în 1

Status (SNT) este un proiect care include o rețea de socializare, un program de mesagerie și un browser care lucrează pe baza Ethereum. Aplicația mobilă ajută la schimbul monedelor și la comunicarea și lucrul în anonimat pe Internet. Pentru efectuarea operațiilor, utilizatorii trebuie să cumpere monede SNT.

Status poate fi considerat o analogie a unui program de mesagerie, însă mesajele sunt codificate de blocuri, nu de un server central. Gama de servicii este determinată de utilizatori, care nu doar că se folosesc de capacitățile tehnice ale site-ului, ci le și îmbunătățesc sau le adaptează propriilor nevoi. Status este momentan în curs de verificare, astfel că este disponibilă doar o versiune pilot a proiectului. Scopul global este acela de a deveni un WeChat al Occidentului.

Caracteristici

Libertate pentru utilizator: Status joacă simultan două roluri: o resursă pentru aplicațiile descentralizate și o platformă descentralizată de mesagerie. Serviciul va putea deschide orice aplicație care utilizează browserele MetaMask și Mist. În cadrul rețelei, utilizatorii au oportunitatea de a comunica și de a-și crea propriile aplicații descentralizate, fiind protejați de caracteristicile conferite de Ethereum.

Interfață clară: dezvoltatorii au încercat să facă această resursă pe cât se poate de simplă și intuitivă. Absența părților redundante permite deschiderea site-ului și lucrul direct de pe smartphone. Dispozitivul devine automat un nod al rețelei, însă Blockchain-ul este cel care face verificări pe partea clientului.

Status oferă o gamă largă de funcții, are parte de interes din partea media și poate fi modificat chiar de către utilizatori.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...