Loading Posts...

Despre Loopring și Veritasseum

loopring_vs_veritasseum

Loopring (LRC) – lumea autonomiei financiare

Loopring (LRC) este o platformă bazată pe Ethereum. Proiectul are ca scop conversia monedelor diferitelor servicii criptografice, însă funcționează și ca o platformă autonomă de trading care rezolvă problemele schimburilor digitale moderne. Toate tranzacțiile financiare sunt procesate prin contracte smart, care minimizează comisioanele.

Caracteristici

Deschidere publică: contractele smart care procesează tranzacții sunt partajate și gratuite pentru toți utilizatorii rețelei. Participanții pot corela orice aplicație descentralizată cu aceste contracte smart.

Comisioane mici: în comparație cu sistemele tradiționale de plată, Loopring are niște comisioane foarte mici. Totuși, pentru dezvoltarea proiectului, este necesară strângerea unor sume prin intermediul comisioanelor.

Fiabilitate: Loopring evită problemele asociate cu preschimbarea monedelor. Schimburile au loc automat, fără participarea unui terț. Activitățile frauduloase sunt excluse. Posesorii de fonduri își monitorizează constant activele și pot urmări drumul oricărei monede. În plus, sistemul de securitate poate rezista în fața oricărui atac al hackerilor.

Experții prezic o dezvoltare rapidă și de succes pentru Loopring, iar creatorii promit ascensiunea unui sistem flexibil și de încredere pentru realizarea plăților.

Veritaseum (VERI) – implementarea Blockchain pe piața de capital

Veritaseum (VERI) este o rețea bazată pe tehnologiile contractelor smart și Blockchain. Grație Veritaseum, utilizatorii pot lucra cu bunuri din lumea reală, inclusiv cu comercializarea unor valori. Veritaseum este prima companie care a creat o aplicație bazată pe Blockchain pentru piața de capital. Proiectul formează infrastructura unei piețe globale în realitatea digitală.

Caracteristici

Elemente centralizate: companiile care utilizează serviciul nu pot schimba rapid schema de lucru pentru a trece la management descentralizat. Drept urmare, Veritaseum are niște componente similare, apelând la controlul serverelor de pe bursa jamaicană (Jamaican Stock Exchange) în timpul realizării tranzacțiilor. Totuși, Veritaseum are o structură stufoasă și flexibilă, care cuprinde și componente descentralizate. Sistemul permite dezvoltarea lucrului în cadrul companiilor învechite prin includerea în schemă a noilor tehnologii.

VeADIR: Veritaseum Autonomous Distributed Interactive Research include 12 contracte smart responsabile de managementul soft-ului utilizat de clienții care operează în Blockchain. Acest complex este caracterizat de un înalt nivel de fiabilitate și de funcționare pe mai multe ramuri. VeADIR este în prezent în faza de testare.

Veritaseum urmărește niște scopuri la nivel global pe care le încorporează treptat. Dezvoltarea companiilor aflate la diverse niveluri atrage mulți investitori și oferă oporunități exhaustive de lucru.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...