Loading Posts...

Despre Loom Network și Mithril

loom_network_vs_mithril

Loom Network (LOOM) – “EOS pe Ethereum”

Platformă Blockchain pentru jocuri online și aplicații sociale disponibile la scară mare, Loom Network este construit pe Ethereum. Prin intermediul DAppChains – Blockchain-uri de sine stătătoare concepute pentru a rula contracte smart – Loom Network oferă o platformă de infrastructură menită să ajute la scalarea Ethereum.

Proiectul a fost lansat în martie 2018, odată cu moneda digitală LOOM.

Caracteristici

Fiind numit și “EOS pe Ethereum”, produsul cheie oferit de Loom Network este un kit de dezvoltare software pe care developerii îl pot utiliza pentru a-și crea Blockchain-uri proprii, fără a avea nevoie de cunoștințe specializate în tehnologia Blockchain.

Acest kit de dezvoltare software realizează ceea ce Loom Network numește DAppChain, adică un lanț propriu secundar bazat pe Ethereum. Structura ajută aceste DAppChains să foolosească diverse sisteme de consens, cum ar fi de exemplu Delegated Proof of Stake (DPoS), însă permite de asemenea și ca activele bazate pe aceste lanțuri să se bucure de securitatea conferită de Ethereum.

Având ca standard suportul pentru DPoS, primele două tipuri de aplicații descentrallizate are rețelei se concentrează pe jocurille online și aplicațiile sociale la scară mare. Prima aplicație descentralizată a proiectului a fost lansată în martie 2018. Este vorba de DelegateCall.com, un site de întrebări și răspunsuri referitoare la Blockchain și la programarea pe Ethereum.

Mithril (MITH) – Blockchain pentru rețelele de socializare

Mithril (MITH) este o platformă descentralizată de socializare conceppută pentru a-i răsplăti pe creatorii de conținut. Cu ajutorul unui proces numit “minerit social”, conținutul fiecărui utilizator și interacțiunile sociale ale acestuia îl ajută să câștige monede MITH.

MITH este o monedă de tip ERC20 acceptată în rețeaua de comecianți Mithril și poate fi preschimbată cu alte monede digitale – precum Bitcoin sau Ether – prin intermediul Mithril Vault.

Caracteristici

Ideea de bază din spatele Mithril este de a-i recompensa pe utilizatorii care publică conținut pe platformele de socializare și care primesc like-uri, comentarii și partajări. Astăzi, în condițiile în care pe site-urile de socializare se postează milioane de mesaje, fotografii și videoclipuri, foarte puțini profită de pe urma coținutului pe care îl publică.

Mithril, care a fost înființat de compania taiwaneză 17 Media, apelează la mineritul social, proces care permite utilizatorilor să câștige monede MITH prin utilizarea aplicațiilor disponibile în rețeaua descentralizată a proiectului. Acest proces intenționează să automatizeze monetizarea conținutului, utilizatorii încasând plăți în mod direct în funcție de influența și succesul pe care le au pe platforma de socializare. Cu cât aduc mai multă valoare platformei, cu atât încasează mai mult MITH.

Construit pe Blockchain-ul Ethereum, MITH este conceput să fie integrat în rețelele noi de socializare, dar și în cele actuale. Moneda a fost lansată în 2018 ca un token utilitar în cadrul Lit, o platformă socială care oferă mesagerie, postări publice și interacțiuni.

Prima țintă a echipei din spatele Mithril este să integreze MITH în toate rețelele majore de socializare. Intenția este ambițioasă, iar abilitatea echipei de a forma parteneriate cu diverse platforme va fi un factor crucial pentru valoarea monedei în viitor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...