Loading Posts...

Despre IoT Chain și KuCoin Shares

iot_chain_vs_kucoin_shares

IoT Chain (ITC) – comunicare în cadrul Internet of Things

ITC este numele monedei utilizate de Internet of Things (IoT) Chain. Creată de un start-up din Singapore, valuta are ca scop rezolvarea problemelor serioase de siguranță ale actualului IoT. Fondatorii încearcă să dezvolte un sistem de operare cu ajutorul tehnologiei Blockchain, care să permită comunicarea în siguranță între dispozitivele conectate la Internet of Things.

Deși IoT nu este o idee nouă, IoT Chain încearcă să fie o platformă care prin intermediul tehnologiei Blockchain și al valutei descentralizate să asigure tranzacții și interacțiuni securizate în Internet of Things.

Caracteristici

IoT Chain are prevăzută o cantitate maximă de 100 mil. ITC, jumătate fiind în circulație. Restul este păstrat pentru a preveni o infuzie pe piață.

Proiectul are un program unic de recompensare care îi încurajează pe investitori să-și păstreze monedele pe termen lung, de la câteva luni la câțiva ani. Mișcarea ajută la crearea unei baze stabile de utilizatori care cred în calitatea și longevitatea proiectului, însă totdată crește și prețul monedelor.

IoT Chain apelează de asemenea și la tehnologia DAG, fapt ce îmbunătățește enorm puterea de procesare a Blockchain-ului rețeaua DAG ajută la rezolvarea oricărei probleme legate de performanță. Astfel, dezvoltatorii au reușit să creeze o rețea scalabilă, rapidă și securizată.

Cu toate că IoT Chain a fost numit unul dintre cele mai promițătoare proiecte Blockchain de pe piață, el nu va fi terminat înainte de 2019. Rețeaua DAG va fi lansată la finalul lui 2018 sau începutul lui 2019 și abia atunci se va putea conferi securitate maximă utilizatorilor.

KuCoin Shares (KCS) – avantaje pentru clienții exchange-ului

Kucoin Shares (KCS) este o criptovalută dezvoltată de exchange-ul Kucoin. Cantitatea de monede este limitată la 181 milioane, din care jumătate se află deja în circulație.

Cât timp Kucoin rămâne popular, moneda KCS va avea de asemenea parte de popularitate. Este considerată a fi o metodă eficientă de stocare de valori și își poote păstra prețul chiar și în cazul unor fluctuații mari pe piață.

Discount-ul pentru comisioane ar putea fi unul neglijabil, în afara situației în care cineva deține cantități mari de KCS. De exemplu, la prețurile actuale ar fi nevoie de aproape 500.000 USD pentru a obține un discount de 30% aplicat comisioanelor. Însă cine lucrează cu volume mari poate fi avantajat.

Dividendele ar putea fi însă mai prețioase. Există posibilitatea de discount-uri în cazul deținerii de cantități mari de KCS, iar utilizatorii ar putea câștiga sume înapoi prin dividende mai mult decât cheltuie prin comisioane.

Dividendele au forma unui flux constant de diverse criptovalute adăugate contului. Este de luat în considerare faptul că KCS ar putea crește în valoare în timp, chiar și în cazul în care alte monede vor eșua.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...