Loading Posts...

Despre iExec RLC și Particl

iexec_rlc_vs_particl

iExec RLC (RLC) – cloud pentru puterea de calcul

iExec RLC (RLC) este un cloud descentralizat care efectuează calcule pentru aplicații. Cu alte cuvinte, este o rețea care permite utilizatorilor să cumpere sau să vândă putere de calcul pentru aplicații. Platforma se bazează pe tehnologia Ethereum. Creatorii iExec partajează surplusul de resurse prin intermediul platformei de trading bazată pe Ethereum și acționează pe post de furnizori sub formă de împrumut a puterii de calcul, serverelor și centrelor de date.

iExec RLC a fost conceput de către o echipă franco-chineză alcătuită din dezvoltatori profesioniști și oameni de știință. iExec RLC a fost creat ca o continuare a dezvoltării științifice a CloudPower. Ambele servicii sunt susținute de Centrul pentru Cercetare Științifică și Agenția Franceză de Cercetare.

Caracteristici

Software unic: autorii proiectului au creat un program propriu, cu cod sursă deschis. Funcția sa este de a organiza resursele de calcul pentru Big Data și HPC (Hyper-performance computing) care sunt distribuite în mod inegal.

Comunicație simplă: iExec RLC este orientat spre oferirea unei conexiuni simple între utilizatorii resurselor computerelor și cei care dețin puterea de calcul. Minerii au rol de proprietari / furnizori și primesc bonusuri adiționale.

Proiectul iExec RLC este în continuare unul tânăr, dar demonstrează fiabilitate și o dezvoltare treptată.

Particl (PART) – simplificarea operațiilor de trading și de calcul

Particl (PART) este o platformă bazată pe tehnologia Blockchain, creată pentru a facilita trading-ul și transferurile de bani. Grație acestei resurse, utilizatorii pot cumpăra produse de pe AliExpress sau Amazon, însă transferul de date are loc prin intermediul unui sistem peer-to-peer și nu printr-un server. În cadrul Particl, toate tranzacțiile sunt convertite în criptomonede PART.

Caracteristici

Confidențialitate: nimeni nu poate urmări tranzacțiile sau plățile realizate cu ajutorul Particl. Dezvoltatorii proiectului afirmă că această valută digitală oferă cel mai înalt grad de anonimitate în lumea crypto. Tehnologia dezvăluie sumele tranzacționate doar participanților la afacere și utilizatorilor de încredere (care sunt aleși de participanți).

Venit pasiv: utilizatorii rețelei pot încasa venituri chiar și fără a realiza operațiuni comerciale. Algoritmul Proof of Stake oferă în mod regulat bonusuri în conturile deținătorilor de monede.

Magazin online: Particl are un magazin propriu, numit Particl Market. Această resursă este asemănătoare cu Amazon și cu eBay, însă prezintă mai multe avantaje. Cumpărătorii nu mai au nevoie de intermediari, toate tranzacțiille având loc direct cu vânzătorii. În plus, similar tuturor sistemelor descentralizate, resursa garantează anonimitatea achizițiilor. Toate transferurile sunt vizibile doar participanților la tranzacții.

Particl a atras rapid un număr mare de investitori și prezintă o rată stabilă de creștere și dezvoltare.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...