Loading Posts...

Despre HyperCash și Noah Coin

hypercash_vs_noah_coin

HyperCash (HC) – upgrade pentru Hshare

HyperCash (HC) este rezultatul procesului de rebranding prin care a trecut proiectul Hshare (HSR), pe care Gazeta Bitcoin l-a prezentat aici. Anunțul a avut loc la data de 7 august 2018 și a coincis cu lansarea oficială a versiunii 2.0 a rețelei mainnet.

Pentru a evita pierderea fondurilor, echipa de dezvoltarea a anunțat că toate monedele HSR ar trebui mutate în oricare dintre cele două portofele disponibile – HyperPay și HCASH.

În anunțul oficial care a fost postat pe Medium, dezvoltatorii au detaliat că schimbarea monedelor este posibilă la 22 de exchange-uri, adăugând că schimbarea de imagine este rezultatul unei munci care a durat un an.

Echipa a explicat că în esență, trecerea la mainnet reprezintă lansarea noii monede native a proiectului – HyperCash (HC). În plus, rețeaua va beneficia de un ecosistem pentru DAO, rezistență la calculatoarele cuantice și suport pentru un protocol hibrid, bazat pe mecanismele Proof of Stake și Proof of Work.

În plus, reprezentanții proiectului au declarat că grație cercetărilor realizate de Universitatea Politehnică din Hong Kong și de Universitatea Monash, noul update va cuprinde protocoale care sporesc intimitatea, dar și Lightning Network. De asemenea, Fundația HCASH are în vedere lansarea rețelei HyperExchange (HX), care ar trebui să lanseze o monedă nouă – HX, compatibilă cu HC.

Legătura dintre cele două monede ar trebui să deschidă drumul pentru contracte smart și operațiuni cross-chain, care ar reprezenta îmbunătățiri majore pentru mainnet. În sfârșit, echipa a mai subliniat că relația dintre cele două criptovalute reprezintă un beneficiu mutual care va sta la baza dezvoltărilor tehnologice viitoare.

Noah Coin (NOAH) – dezvoltarea relațiilor sociale și economice între Japonia și Filipine

Noah Coin (NOAH) este o platformă crypto care încearcă să utilizeze tehnologia Blockchain pentru a susține dezvoltările economice și sociale la nivel global. Până acum, proiectul s-a concentrat pe relațiile socio-economice dintre Japonia și Filipine.

Moneda NOAH este emisă de Fundația Noah și are rol de a facilita remitențele și plățile B2B (Business-to-Business) și B2C (Business-to-Customer) în cadrul platformei. De asemenea, utilizatorii pot folosi NOAH pentru achiziții, închirieri, discount-uri și alte servicii.

Proiectul este administrat de Fundația Noah, care a fost ctitorită în 2016 de mai multe părți din diverse industrii. În prezent, Fundația este condusă de o echipă formată din opt membri.

Printre funcțiile îndeplinite de moneda NOAH se numără:

  • metodă de plată pentru diverse servicii în cadrul ecosistemului
  • încurajarea participării utilizatorilor la diverse programe de recompensare, precum încasarea unor fonduri sub formă de cash-back în urma cumpărăturilor realizate la magazinele partenere Noah
  • transferul de valori, care permite tranzacții la costuri mici și care susține Fundația Noah.

Noin Coin este prezent pe piață de puțin timp. Până acum, proiectul nu a adus profituri majore utilizatorilor crypto. Totuși, pe termen lung pot apărea rezultate notabile.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...