Loading Posts...

Despre Hshare și Ark

hshare_vs_ark

Hshare (HSR) – toate caracteristicile descentralizării

Hshare (HSR) este o platformă cu management descentralizat, care lucrează pe baza unui cod open source. Scopul principal al proiectului este acela de a combina interacțiunile dintre diverse Blockchain-uri pentru a face posibil schimbul de informații între două sisteme.

Proiectul a fost lansat în 2017. Mulți specialiști au contribuit la crearea lui, la conducere fiind Dallas Brooks, directorul general al companiei Hyperion Shea. Țelul noii platforme a fost de a implementa toate caracteristicile sistemelor descentralizate.

Caracteristici

Dublă înregistrare: din punct de vedere tehnic, noutatea proiectului constă în ideea de înregistrare distribuită, atât pe Blockchain cât și pe diagrame non-ciclice. Această distribuire a crescut viteza și a permis procesarea unui număr imens de tranzacții simultane.

Intimidate sporită: Hshare lucrează pe baza tehnologiei Zero Knowledge Proof, care garantează intimitate maximă. Pentru aceasta, tehnologia utilizează simboluri criptografice pentru codificarea informațiilor. Ca rezultat, accesul la informațiile financiare este permis doar celui care le-a efectuat.

Viteză mare: conform dezvoltatorilor, tranzacțiile sunt confirmate instantaneu, astfel că utilizatorii își pot folosi activele în timp real. Abilitatea de genera blocuri în orice moment, indiferent de fluxul și de mărimea tranzacțiilor, asigură o creștere rapidă a veniturilor.

Până acum, prețul Hshare nu a fost prea stabil, fiind observate destul de multe scăderi. Totuși, comform predicțiilor, prețul are șanse mari de a urca.

Ark (ARK) – un ecosistem singular al criptovalutelor

Ark (ARK) este un sistem criptovalutar inovativ, menit să propage noile tehnologii, aplicațiile practice și caracteristicile în domeniul crypto. Proiectul intenționează să crească distribuția criptovalutei, oferind utilizatorilor acces la instrumente precum tranzacțiile anonime, monede pentru jocuri sau conturi multisig.

Platforma a fost creată la finalul anului 2016. Echipa Ark este formată din 30 de experți, printre care și François Xavier, unul dintre dezvoltatorii Lisk. Scopul principal a fost acela de a simplifica tehnologia Blockchain, astfel încât această să poată fi înțeleasă și de oamenii obișnuiți.

Caracteristici

Blocuri conectate: tehnologia punților smart (smart brige) acoperă diferențele dintre lanțuri diverse, creând un ecosistem singular. Aceasta face posibil lucrul cu diferite criptovalute, cum ar fi de exemplu Bitcoin, Ethereum și Lisk. Cu o platformă singulară, blocurile din diferite lanțuri se contopesc într-unul singur, ușurând lucrul.

Tranzacții extrem de rapide: dezvoltatorii Ark susțin că platforma este capabilă să proceseze tranzacții în blocuri generate la opt secunde. Este mult peste ce oferă alte proiecte.

Algoritm de delegare: conform algoritmului Proof of Stake, sunt aleși 51 de delegați. Datoria lor este de a procesa tranzacții și de a administra sistemul. Este evitat controlul pieței, în condițiile în care fiecare vot este împărțit la 51. Delegații sunt motivați cu cei 100 mil. ARK aflați în circulație.

Ark este un proiect ambițios care la prima vedere poate părea fantastic, însă succesul înregistrat de dezvoltatori în alte proiecte impune la luarea lui în considerare.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...