Loading Posts...

Despre Holo și Huobi Token

holochain_vs_huobi_token

Holochain (HOT) – un întreg format din componente individuale

Holo (HOT) oferă un cadru de lucru pentru ca dezvoltatorii să poată construi aplicații descentralizate, însă totodată încearcă să schimbe paradigma Blockchain-urilor de la concentrarea pe date la concentrarea pe agenți. În cazul Holo nu există cu adevărat un sistem global de consens. În schimb, fiecare agent din Blockchain-ul public menține o bifurcare privată care este administrată și stocată pe registrul public, are acces limitat și este caracterizată de un tabel de hash. Toate acestea duc la eliminarea limitelor de scalare, iar aplicațiile descentralizate găzduite de Holo pot face mai multe lucruri decât pe orice alt Blockchain tradițional.

În sistemul Holo, niciun membru sau agent al lanțului nu are nevoie să păstreze o copie a Blockchain-ului. În schimb, fiecare deține un lanț unic care interacționează cu cheia criptografică a agentului. Este ca un râu – care reprezintă partea publică a Blockchain-ului – în care se varsă mai multe pârâie, acestea fiind lanțurile individuale ale agenților. Dacă vreunul dintre agenți nu mai este online, ei se bifurcă de lanțul principal. Însă în aceste condiții se menține integritatea datelor.

Astfel, în loc să solicite fiecărui agent să aibă o copie a întregului Blockchain, lanțul principal prezintă mai multe reguli prin care verifică datele fiecărui lanț secundar, prin intermediul unui tabel distribuit de hash.

În termeni practici, asta înseamnă că datele din Blockchain-urile individuale nu se pierd când agenții își închid PC-urile. Copiile acestor date sunt păstrate pe Blockchain-ul public și pot fi verificate cu ajutorul regulilor existente.

Holo se consideră a fi o alternativă a Blockchain-urilor tradiționale prietenoasă cu mediul. Deoarece nu este nevoie ca fiecare agent să stocheze și să valideze Blockchain-ul global, Holo consumă mult mai puține resurse în comparație cu lanțurile tradiționale. În plus, în cadrul Holo nu există minerit, astfel că nu se consumă deloc energie electrică și nici putere de calcul precum în cazul algoritmului Proof of Work.

Huobi Token (HT) – beneficii pentru clienții exchange-ului

Huobi Token (HT) este o monedă de tip ERC20 care poate fi utilizată de clienții exchange-ului crypto Huobi Pro, unul dintre cele mai mari din China. Huobi Token a fost dezvoltat pentru ca utilizatorii să beneficieze de comisioane mici de tranzacționare, însă și pentru a menține stabilitatea operațiunilor. HT intenționează să devină un activ major al exchange-ului pentru clienții din toată lumea.

Lansarea HT a avut loc pe 23 ianuarie 2018, numărul total al criptomonedelor fiind limitat la 500 milioane. Doar participanții activi ai platformei au primit astfel de monede. La lansare, prețul HT a fost de 1,52$, atingând un maxim de 5,38$ în iunie 2018.

Huobi Pro a anunțat recent lansarea unui ETF crypto, numit Huobi 10, și a unui nou Blockchain public – Huobi Chain Project. De asemenea, a fost menționată și lansarea unei noi piețe de trading în S.U.A., prin intermdiul HBUS. HBUS a comunicat că este singurul partener strategic al Huobi.

Ținta finală a HT este să devină un activ al tuturor clienților Huobi, indiferent dacă sunt din Japonia, Coreea de Sud, S.U.A. sau orice altă locație din lume unde s-ar deschide o nouă filială a exchange-ului.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...