Loading Posts...

Despre GXChain și Kin

gxchain_vs_kin

GXChain (GXS) – schimb de informații pentru toată lumea

GXChain (GXS) este o platformă care permite utilizatorilor să schimbe informații în siguranță și în mod privat, cu ajutorul tehnologiei Blockchain. Fără niciun dubiu, acest criteriu este important pentru utilizatorii moderni, mai ales când este vorba de schimburi de bani. Resursele site-ului pot fi folosite atât de membrii rețelei, cât și de corporații (bănci, organizații comerciale, companii de asigurări).

Proiectul a fost creat în 2016 de compania Hangzhou Credit Data Technology C din China. Guvernul chinezesc a admis nevoia pentru acest proiect, astfel că lansarea nu a avut probleme din partea autorităților.

Caracteristici

Fiabilitatea datelor: toate informațiile din cadrul GXChain sunt confirmate de surse de încredere. Printre acestea se numără sistemul național de plată din China și operatori de telecomunicații. Managerii platformei promit că în curând va exista și o cooperare cu intituțiile statului.

Verificare simplă a identității: dezvoltatorii proiectului au creat un program unic de verificare a identității, bazat pe GXB Dapp. Programul are o interfață simplă și plăcută și lucrează cu toate platformele mari. În plus, aplicația descentralizată GXB funcționează și pe post de portofel, fapt ce permite transferul rapid și stocarea de monede GXS.

Protejarea drepturilor de autor: toate informațiile postate de utilizatori în cadrul serviciului sunt verificate strict din punct de vedere al proprietății intelectuale. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală sunt două principii de bază ale proiectului și sunt foarte bine protejate.

GXChain continuă să se dezvolte. În ianuarie, dezvoltatorii au anunțat lansarea unei rețele de scrisori publice și a unui nou terminal de tip C.

Kin (KIN) – start-up creat de lideri în domeniu

Kin (KIN) este o aplicație mobilă destinată mesajelor confidențiale. Pentru asigurarea anonimității, dezvoltatorii proiectului au refuzat înregistrarea cu ajutorul numărului de telefon. Un întreg ecosistem bazat peKin a luat naștere, oferind intimitate și protecție.

Kik Messenger a inițiat proiectul Kin în 2009 și de atunci s-a lucrat constant la îmbunătățirea lui. Imediat după anunțarea lansării Kin, organizatorii au strâns fonduri de peste 120 mil. USD. Depozitele au fost efectuate atât de investitorii individuali, cât și de fonduri mari de investiții.

Caracteristici

Sistem propriu de plată: în 2014, a luat naștere sistemul electronic de plată Kik Points. Numărul total de plăți zilnice se ridică la 300.000 de transferuri, iar numărul total de tranzacții procesate în decurs de o zi ar putea ajunge la 2,5 milioane. Pentru transferurile realizate, utilizatorii primesc sume bonus, la fel ca și pentru vizualizarea de reclame.

Serviciu de mesagerie: tehnologiile criptografice au făcut posibilă conceperea unui serviciu tradițional de mesagerie, care este însă mult mai comod și mai eficient. Descentralizarea, viteza tranzacțiilor și anonimitatea sunt inerente într-o astfel de rețea, dar și imposibile pentru serverele tradiționale. Kin este doar un serviciu ușor de folosit de către orice utilizator.

Kin are deja parte de succes și de profit. Totuși, creatorii continuă să-l dezvolte. Între timp a fost lansată și Fundația Kin, care monitorizează distribuția corectă creșterea monedei digitale.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...