Loading Posts...

Despre Gas și Walton

gas_vs_walton

Gas (GAS) – vedere de ansamblu și caracteristici cheie

Gas (GAS) este o monedă digitală subsidiară a proiectului NEO. Este utilizată în timpul transferurilor de fonduri către Blockchain-ul NEO. De fiecare dată când este creat un nou bloc NEO, moneda GAS este furnizată contului utilizatorului respectiv. GAS conferă utilizatorilor dreptul de a lucra cu NEO și cu sistemele variate ale acestuia.

Cu fiecare bloc nou se distribuie câte opt unități GAS pentru cantitatea totală de NEO, care este de 100.000.000 de unități. Unitățile GAS sunt distribuite proprietarilor de blocuri. Astfel, viteza de generare a GAS este proporțională cu biteza de creare a blocurilor.

Caracteristici

Limitare: GAS poate fi generat din blocurile create până se ajunge la numărul de 100 de milioane de unități. În fiecare an, cantitatea de GAS generată este redusă, astfel că limita va fi atinsă în aproximativ 20 de ani.

Monedă pentru managementul rețelei: GAS este utilizat pentru implementarea managementului rețelei și pe post de comision de utilizare, stocare a monedelor și realizare a contractelor smart. Acest sistem previne abuzul de resurse și creează stimulente economice adiționale.

Automatizare: toți deținătorii de NEO primesc GAS lunar. Monedele se inmulțesc în conturile utilizatorilor. Numărul lor este direct proporțional cu timpul în care utilizatorul deține monede NEO.

Waltonchain (WTC) – rezolvarea problemelor de comerț

Waltonchain (WTC) este un proiect care se concentrează pe observarea obiectelor fizice. Sistemul combină tehnologiile Blockchain și RFID, garantând o transparență totală asupra informațiilor. Waltonchain intenționează să îmbunătățească și să promoveze Internet of Things, un sistem care combină obiectele digitale și reale.

Waltonchain a fost dedicat lui Charles Walton, inventatorul tehnologiei RFID, fiind fondat la comemorarea a cinci ani de la decesul acestuia, la data de 30 noiembrie 2016. La cârma proiectului se află o echipă din China. Sponsorul principal al companiei este Dr. Xu Fang, un specialist în fizică și inginerie.

Caracteristici

Utilizare în lumea reală: Walton ajută la urmărirea locației bunurilor în timpul producției și al comerțului. Pentru aceasta, pe respectivele bunuri se aplică etichete RFID. Apoi începe procesul automat de actualizare a locației bunului; nu este necesară scanarea manuală. Lanțul de aprovizionare devine descentralizat, iar proprietarul primește informații despre întreaga istorie a produsului. Waltonchain simplifică procesul de produție și reduce costurile.

Protecție la falsificare: cumpărătorii sunt asigurați de originea bunului, întrucât procesul de creare și logistica sunt fixate în Blockchain.

Problema fraudei: Waltonchain elimină posibilitatea de fraudă combinând interdicția utilizării de etichete RFID pe unele bunuri cu livrarea produselor care poartă etichete.

Experții sunt convinși de fezabilitatea Waltonchain, însă controversele nu pot lipsi când este vorba de o contopire a lumii digitale cu cea reală.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...