Loading Posts...

Despre GameCredits și Civic

gamecredits_vs_civic

GameCredits (GAME) – Blockchain în industria jocurilor

GameCredits (GAME) este primul site construit pe tehnologia Blockchain și permite gamerilor să efectueze plăți prin intermediul aplicațiilor de gaming. Criptovaluta oferă această oportunitate atât jucătorilor, cât și dezvoltatorilor de jocuri video.

Proiectul a fost lansat în 2016 la Belgrad și în prezent lucrează la el 100 de oameni din cinci țări. Echipa a făcut posibilă achiziția de jocuri cu ajutorul monedelor GAME și încearcă să extindă posibilitățile oferite de platformă. De exemplu, funcționalitatea este îmbunătățită constant, motiv pentru care putem vorbi de un magazin de jocuri în toată puterea cuvântului.

Caracteristici

Cross-platform: GameCredits integrează bazele pentru aproape toate sistemele de operare. Acest aspect simplifică și fluidizează munca în cadrul proiectului. În 2017, niște publisheri mari de jocuri au început deja să introducă tehnologia în cadrul proiectelor proprii.

Lipsa comisioanelor: site-ul nu percepe comisioane. Toate tranzacțiile sunt rapide (au loc în decurs de câteva minute) și gratuite. În plus, este oferit și un sistem comod de plăți virtuale. Utilizatorii de GameCredits folosesc un singur portofel pentru mai multe jocuri. De asemenea, un gamer care progresează într-un joc poate transfera fonduri către altul, fără pierderi ale ratei de schimb și fără comisioane.

Durabilitate: au existat cazuri în care hackerii au furat bani și din resursele oferite de jocuri. Tehnologia Blockchain protejează însă în mod eficient capitalul jucătorilor.

GameCredits este o soluția rapidă pentru multe probleme ale industriei de gaming și, drept urmare, atrage tot mai mulți jucători și dezvoltatori. Dezvoltatorii pot apela la operațiuni simple, iar gamerii economisesc timp și bani cu aceste plăți și tranzacții.

Civic (CVC) – cel mai bun start-up din 2017

Civic (CVC) este un ecosistem de identificare ce permite recunoașterea identității unui utilizator în mod sigur și ieftin. Prin intermediul platformei se pot crea identități virtuale, acestea putând fi salvate pe un dispozitiv, alături de informațiile personale. Tehnologia Blockchain garantează fiabilitatea și siguranța informațiilor. Înainte de a fi scrise pe Blockchain, datele sunt verificate de către cei care validează platforma. Informațiile utilizatorilor sunt oferite furnizorilor de servicii pentru a le verifica identitatea.

Caracteristici

Informații de încredere: caracteristica cheie a Civic constă în fiabilitatea informațiilor și în potrivirea exacta a unei persoane cu datele asociate. Deloc surprinzător, doar sursele de încredere pot verifica persoanele. Băncile și organizațiile legale confirmă informațiile sau persoanele fizice. Totuși, utilizatorul nu doar că oferă informații despre el însuși, ci și controlează modul de utilizare al acestora. De fiecare dată când rețeaua accesează datele personale ale unui client, sistemul trimite o alertă către participant.

Încurajare lipsită de ambiguități: Civic folosește o singură metodă de a-și răsplăti utilizatorii cu monede CVC. Monedele au la bază codul Ethereum. CVC este forma de plată, iar contractele smart transferă fonduri de la furnizorul de servicii la utilizatori și la cei care validează.

Comunitate dezvoltată: echipa din spatele proiectului oferă constant știri despre activitățile întreprinse și comunică cu utilizatorii prin intermediul rețelelor de socializare, inclusiv Telegram. În plus, dezvoltatorii comunică cu utilizatorii și rezolvă probleme nou apărute și prin intermediul unor grupuri tematice.

Civic are parte deja de recunoaștere din partea publicului: în 2017, proiectul a fost numit “Best New Start-up” (n.r. cel mai bun nou start-up) în cadrul conferinței “User Identification 2017”. Creatorii Civic extind cooperarea pe care o au deja cu diverse organizații. De exemplu, o resursă de tip wiki a început să utilizeze Civic pentru a îmbunătăți securitatea conturilor utilizatorilor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...