Loading Posts...

Despre FunFair și Monaco

funfair_vs_monaco

FunFair (FUN) – util pentru crearea cazinourilor online

FunFair (FUN) este o platformă descentralizată bazată pe tehnologia Ethereum. Proiectul ajută la crearea cazinourilor online în mod rapid și ușor. Jocurile online care folosesc algoritmul serviciului sunt caracterizate de corectitudine, onestitate și transparență. Aceste principii fac din FunFair un jucător serios pe piața cazinourilor online.

Caracteristici

Rapiditate: FunFair oferă jocuri care lucrează mai rapid decât produsele similare. Aceasta se întâmplă datorită utilizării tehnologiei Ethereum și a lipsei serverelor centralizate. Rezultatele pot fi verificate oricând.

Onestitate: cei mai mulți jucători nu au încredere în cazinourile online. Contractele smart Ethereum ajută la depășirea acestui impediment. Toate rezultatele jocurilor sunt salvate și scrise în blocuri. Utilizarea noilor tehnologii oferă transparență și onestitate jocurilor, pentru a câștiga încrederea utilizatorilor. Jucătorii pot vedea atât propriile rezultate, cât și pe cele ale rivalilor.

Costuri mici: utilizatorii de FunFair au control asupra banilor în timpul jocurilor, proiectul neforțându-i să efectueze depozite. Plățile sunt realizate doar la început și la final de rundă și nu ulterior depozitului, similar cazinourilor online. Jucătorii pot câștiga mai mult și fără a plăti comisioane, chiar și în timpul sesiunilor de lungă durată.

FunFair prezintă beneficii serioase pentru dezvoltatori, jucători și cazinouri. Jocurilor bazate pe acest proiect le sunt asigurate securitatea, simplitudinea și transparența.

Monaco (MCO) – un jucător serios pe piață

Monaco (MCO) este un sistem descentralizat de plată și are o gamă largă de funcții. Proiectul și-a lansat un card propriu de debit și permite utilizatorilor să cumpere și să preschimbe Bitcoin și Ethereum în timp real. În plus, tranzacțiile financiare pot realizate atât online, cât și offline.

Chris Marsalek, CEO-ul și co-fondatorul  proiectului, a subliniat în mod repetat că acest program bazat pe carduri de debit este primul de acest tip în rândul criptovalutelor. Monaco a semnat și un parteneriat cu Visa, atfel încât poate funcționa în toate locațiile unde sunt acceptate cardurile Visa.

Caracteristici

Automatism: monedele MCO și orice alte fonduri de pe card pot fi preschimbate în valuta dorită. Nu este nevoie de vreo acțiune specială din partea utilizatorilor, întrucât conversia se realizează automat. Cardul suportă toate valutele digitale populare.

Securitate: doar proprietarul are acces la propria balanță, fapt ce garantează siguranță și securitate.

Aplicația Monaco: aplicația ajută la realizarea tranzacțiilor fără a exista limie legate de timp sau de locație. Transferurile sunt confirmate imediat, iar fondurile sunt disponibile în decurs de o secundă. Aplicația Monaco este disponibilă pe Android și iOS, astfel încât are o răspândire vastă și este comodă în utilizare. Comisioanele sunt aplicate doar în cazul transferurilor urgente de BTC sau ETH.

Monaco a fost primul proiect crypto care a semnat un contract cu un sistem global de plăți. Aceasta este o realizare extraordinară și a întărit poziția ocupată de MCO în lumea crypto.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...