Loading Posts...

Despre Factom și Kyber Network

factom_vs_kyber_network

Factom (FCT) – un instrument eficient pentru corporații

Factom (FCT) este o platformă bazată pe tehnologia registrelor distribuite care oferă apllicații diverse, inclusiv abillitatea de a lucra cu lanțuri de documentație, de management financiar și logistice. Datorită protecției eficiente a înregistrărilor în Blockchain prin intermediul unui hash singular, platforma a devenit unică în felul ei.

Proiectul a fost lansat în 2015 și este condus de Peter Kirby și Paul Snow. Scopul inițial a fost de a dezvolta un serviciu care să ofere capacități de stocare și procesare mai mari decât cele prezentate de Bitcoin. Problema este rezolvată prin lanțuri secundare care generează stratul informațional. Sarcina acestui strat este de a crea un cod de hash care face legătura între blocul original și toate adăugările care nu au o limită a dimensiunii.

Caracteristici

Securitatea datelor: datele sunt stocate într-o bază de date descentralizată. Fiecare informație nouă este înregistrată pe un nou server; intrarea este însoțită de crearea unui număr de hash unic. După completarea procesului, se formează un hash obișnuit în cadrul căruia sunt cercetate toate părțile. Sistemul multi-nivel permite protejarea eficientă a datelor în perspectiva furturilor.

Sistem deschis: creatorii Factom oferă codul sursă oricui dorește, motiv pentru care este posibilă procesarea independentă și selectarea capacităților sistemului în funcție de nevoile utilizatorului.

Tranzacționare accelerată: extinderea sistemului a permis creșterea cantității de date procesate și mărirea vitezei de tranzacționare.

Factom a devenit un fundament pentru o varietate de baze de date personalizate și un instrument comod pentru companii și corporații.

Kyber Network (KNC) – servicii financiare fără comision

Kyber Network (KNC) este o platformă descentralizată care combină funcționalitățile unui sistem de plată și ale unei platforme de exchange. Serviciul oferă conversia directă a valutelor digitale, mai puțin transferurile în Ethereum și Bitcoin.

Resursa a fost fondată în vara lui 2017 și în prezent este în faza de testare Beta. Lansarea finală este preconizată în 2019. La acest proiect lucrează o echipă formată din șapte oameni, printre care experții Loy Luu, Yaron Velner și Victor Tran, ultimul lucrând și la SmartPool. Scopul principal al proiectului este de a oferi o conversie simplă și transparentă a criptovalutelor. Fiecare utilizator al sistemului știe la orice oră ratele de conversie.

Caracteristici

Acoperirea unui număr mare de criptovalute: serviciul acoperă cele mai multe criptovalute de pe piață. Un algoritm special ajută la realizarea transferurilor indiferent de tipul valutei. Această abordare nu doar că oferă comoditate utilizatorilor, ci și un nivel mare de lichiditate. De asemenea, lichiditatea garantează rezerva de monede KNC create cu ajutorul site-ului.

Schimb simplu: Kyber Network realizează toate sarcinile asociate cu conversia de valută în mod independent, fără intervenția utillizatorului. Diferențele dintre cursurile monedelor digitale intră în rezerva personală a participantului la rețea.

Viteză de operare: odată ce tranzacția este completată, utilizatorul primește monede pe care le poate preschimba imediat. Rata de schimb nu este influențată în cazul în care aplicația utilizată de expeditor nu este compatibilă cu cea a destinatarului.

Serviciul este orientat către reprezentanții companiilor mici și medii. În viitor este avută în vedere o extindere a serviciilor financiare utile acestei audiențe. În plus, Kyber Network nu percepe comisioane pentru tranzacții. Poate că acest aspect va fi decisiv pentru succesul platformei.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...