Loading Posts...

Despre Enjin Coin și Fusion

enjin_coin_vs_fusion

Enjin Coin (ENJ) – monedă pentru gaming

Enjin Coin (ENJ) este un sistem de administrare a conținutului de pe site-urille web și se adresează comunității de gaming, permițându-le jucătorilor să creeze gratuit site-uri cu tematici variate, cum ar fi Minecraft, Guild, Clan cele pentru fani. Este cea mai mare platformă socială de gaming din lume, având un portofoliu de 19 milioane de jucători și peste 250.000 de comunități.

ENJ este o monedă bazată pe Blockchain-ul Ethereum, concepută pentru a oferi bunuri virtuale pentru jocuri. ENJ poate fi utilizat pentru achiziția și trading-ul de bunuri virtuale și active digitale pe platforma Enjin, dar și pentru a realiza o gamă largă de operațiuni.

La pre-vânzarea din august și septembrie 2017 proiectul a strâns o sumă de 12 mil. USD, iar la vânzarea publică din octombrie 2017 a acumulat încă 23 mil. USD.

Caracteristici

  • Generarea de articole unice în jocuri, de valute și de monede virtuale, toate având la bază ENJ. Activele nou create pot fi convertite în ENJ.
  • Trading-ul de articole în jocuri.
  • Tranzacționarea de active dintr-un joc în altul și de la o comunitate la alta.
  • Setarea unui magazin pentru bunuri virtuale care acceptă ENJ și alte monede personalizate.
  • Oferirea de încredere și securitate pentru toate articolele generate cu ajutorul ENJ.

Industria jocurilor este în plină expansiune, veniturile anuale fiind estimate la 128,5 mld. USD în 2020. Dacă Enjin Coin va fi adoptată larg pe post de valută în comunitatea de jucători, proiectul ar putea crește enorm în valoare.

Fusion (FSN) – unificarea Blockchain-urilor

Fusion (FSN) este o platformă care țintește să unifice toate Blockchain-urile. Prin intermediul utilizării unei rețele distribuite de noduri care oferă și posibilitatea contractelor smart, Fusion speră să înființeze un Blockchain public pe post de finanțare crypto care să reușească să depășească obstacolele interoperabilității și scalării.

Moneda nativă a proiectului – FSN – poate fi utilizată pentru plata comisioanelor și pentru efectuarea de contracte smart în rețeaua Fusion.

Fusion este condus de Dejun Qian, CEO-ul și fondatorul BitSE, acesta jucând roluri cheie și în cadrul dezvoltării altor proiecte crypto, precum Qtum și VeChain. Fusion a fost lansat în 2017, iar în februarie 2018 s-au strâns 126.000 ETH în cadrul unei vânzări publice.

Caracteristici

Conform white paper-ului, “Fusion va conecta valori diverse prin înființarea unui strat de control al managementului diverselor monede, aceasta realizându-se printr-un management distribuit al cheilor private și prin oferirea de porturi organizațiilor centrale și surselor externe de date”.

Rețeaua va permite contracte smart în cadrul lanțurilor intersectate și va face posibilă utilizarea datelor în afara lanțului de către contractele smart. Fusion este conceput de asemenea pentru a integra criptovalutele noi și existente, iar dezvoltatorii pot construi și lansa propriile aplicații prin intermediul platformei. De exemplu, un dezvoltator ar putea crea un sistem de împrumuturi bazat pe contracte smart care să suporte valute multiple, iar utilizatorii pot împrumuta o anumită monedă garantând cu ajutorul alteia.

Fusion nu este nici pe departe singurul proiect care se concentrează asupra interoperabilității Blockchain-urilor. Wanchain, ICON și Aion sunt rivali al căror scop este de asemenea conectivitatea Blockchain-urilor.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...