Loading Posts...

Despre DigixDAO și Populous

digixdao_vs_populous

DigixDAO (DGD) – protecție împotriva deprecierii

DigixDAO (DGD) este un proiect menit să monetizeze activele din Blockchain-ul Ethereum. DigixDAO ajută la schimbarea aurului fizic în monedele digitale DGX și DGD. DGX conține date despre cantitatea de aur fizic stocată. Treptat, datorită costului de stocare al aurului, numărul de monede scade. În prezent rata este de 39% pe an. DGD sunt monede obținute ca recompensă pentru stocarea activelor.

Caracteristici

Securizare cu ajutorul aurului: spre diferență de multe criptovalute, DigixDAO este securizat cu aur fizic. Asta înseamnă că monedele DGX sunt ferite de hiperinflație și depreciere abruptă, chiar și în cazul în care toți utilizatorii și-ar pierde interesul. Fizic, aurul este stocat în Singapore. O uncie poate aparține unui singur proprietar și poate participa oricine. Aurul este depozitat și stocat pe termen nelimitat.

Vot al tuturor participanților: echipa de suport a serviciului se obligă să expună toate ideile de dezvoltare de modificare a protocolului. Toți posesorii de DGD participă la vot pentru a ajunge la un consens. DGD reprezintă și o metodă de evidențiere a investitorilor timpurii, întrucât moneda a putut fi achiziționată doar la începutul proiectului.

Evaluarea activelor: DigixDAO oferă în plus și un serviciu cu plată deținătorilor de DGX: auditarea aurului, realizată de experți în domeniu. Activele pot fi transferate altor investitori, cu plata unor comisioane. Toate drepturile de proprietate sunt fixate pe Blockchain și au o protecție la nivel de cod.

DigixDAO este interesant datorită aurului securizat, însă nu este lipsit de riscuri. De exemplu, guvernul din Singapore ar putea schimba legile referitoare la stocarea aurului la nivel național.

Populous (PPT) – vedere de ansamblu, caracteristici, avantaje

Populous (PPT) este o platformă de trading bazată pe Blockchain-ul Ethereum. Proiectul are drept țintă crearea de facturi, cu ajutorul unor realizări tehnice. Chiar dacă platforma seamănă cu resursele tradiționale de creare a documentelor de vânzări, tehnologia Ethereum îi conferă multe avantaje.

Stephen Williams, fondatorul Populous, a susținut că scopul platformei este acela de a reduce problemele care apar când utilizatorii intră pe piață, dar și de a oferi instrumente accesible și ușor de înțeles pentru crearea facturilor. Tehnologiile utilizate reduc cheltuielile companiilor care fac comerț și contribuie la sporirea lichidităților acestora.

Caracteristici

Costuri scăzute: Populous oferă propriile resurse la un cost mai mic decât resursele tradiționale similare. Noile tehnologii au redus costurile și au atras noi utilizatori și investitori.

Securitate: corectitudinea facturilor este foarte importantă pentru proprietarii companiilor. Tehnologia Blockchain este una dintre cele mai fiabile din lumea digitală, protejând documentele și prevenind fraudele. Populous poate garanta utilizatorilor o protecție de aproape 100%.

Monedă proprie: dezvoltatorii nu au apelat la Bitcoin și la Ether. Chiar dacă aceste valute sunt cele mai cunoscute, ele sunt și cele mai scumpe și sunt caracterizate și de o volatilitate mare. Rata de schimb a monedei PPT este considerată a fi mai stabilă, fiind posibilă și preschimbarea cu altă monedă digitală.

Versiunea finală a Populous a fost lansată în mai 2018. Potențialul proiectului a fost admis imediat după lansare. Campania de strângere de fonduri a durat cinci zile, printre investitorii mari numărându-se și fonduri majore de investiții.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...