Loading Posts...

Despre DigiByte și Gnosis

digibyte_vs_gnosis

DigiByte (DGB) – lider între proiectele Blockchain

DigiByte (DGB) este o criptovalută descentralizată care oferă tranzacții instantanee în cadrul rețelei. Creatorii DigiByte au învestit-o cu toate caracteristicile platformelor criptografice, astfel că asistăm la unul dintre cele mai mari și mai rapide proiecte bazate pe tehnologia Blockchain.

Caracteristici

Minerit la scară largă: codul DigiByte conține cinci algoritmi: Groestl, Scrypt, Qubit, SHA-256 și Skein. Mulțumită acestora, minerii își pot realiza profiturile pe diverse dispozitive, atât plăci video, cât și ASICuri.

Schema extinsă de minerit a oferit o creștere a securității rețelei, cei rău intenționați având nevoie de capacități enorme pentru a controla o rețea atât de vastă și de ramificată precum este DigiByte. Sistemul de protecție al proiectului este unicat.

Tranzacții rapide: DigiByte a fost creat pentru a asigura efectuarea instantanee și în siguranță a tranzacțiilor financiare. Toate plățile și transferurile sunt realizate rapid, în decurs de câteva secunde. Toate tranzacțiile sunt protejate cu tehnologii moderne de criptare. Serviciul funcționează cu comisioane mici, uneori chiar zero, însă acest aspect nu scade viteza transferurilor. În plus, înregistrarea în DigiByte este opțională.

Oportunități vaste: DigiByte oferă mai multe zone de lucru:

  • Digiexplorer – este un tip de motor de căutare în baza de date a rețelei, care permite găsirea tranzacțiilor
  • Digibot-Telegram – este bot-ul pentru Telegram, care oferă la orice oră informații despre tranzacții sau despre ratele de schimb
  • DigiByte Gaming – este un proiect care permite câștigarea de monede DGB pentru participarea la jocuri online, printre care Counter Strike, League of Legends sau World of Warcraft.

Înainte de lansare, la DigiByte s-a lucrat timp de un an. Munca a continuat și după lansare, și deseori opinia participanților la rețea a devenit un factor determinant pentru schimbările în sistem. Utilizatorii activi au parte de privilegii și bonusuri pentru munca lor.

Gnosis (GNO) – un jucător pe piața de predicții

Gnosis (GNO) este o platformă descentralizată de predicții și funcționează pe baza tehnologiei Ethereum. Cu ajutorul acestei rețele, utilizatorii pot prevedea evenimente și pot forma probabilitatea viitorului. Investitorii mari și membrii comunității finanțează modelele create prin intermediul strâgerii de fonduri (crowdfunding).

Stefan George și Martin Keppelman sunt fondatorii proiectului și au propus un model descentralizat propriu. Gnosis este rivalul principal pentru Augur. Diferența principală între cele două proiecte constă în faptul că Gnosis încurajează toate tipurile de oracole, fără a le exclude pe cele centralizate.

Caracteristici

Minte colectivă: utilizatorii din toată lumea pot oferi propriile predicții. Platforma procesează și sumarizează rapid predicțiile, iar apoi participantul poate urmări schmbările datelor. Când are loc evenimentul, sistemul îi premiază pe cei care au avut cea mai mare acuratețe.

Două criptomonede: platforma Gnosis utilizează două monede digitale – GNO și WIZ. GNO este folosit pentru trading și pentru plata comisioanelor, iar WIZ permite utilizatorilor să plătească pentru munca platformei.

Gnosis este un jucător puternic și ambițios pe piața de predicții. În prezent această nișă se dezvoltă activ, astfel că proiectul atrage mulți investitori.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...