Loading Posts...

Despre Cryptonex și Dropil

cryptonex_vs_dropil

Cryptonex (CNX) – interconectarea Blockchain-urilor

Cryptonex (CNX) este o rețea care asimilează mai multe Blockchain-uri. Ea permite transferul și schimbul instantaneu, securizat și descentralizat de criptovalute și bani fiat. Rețeaua operează un Blockchain independent și activează conexiuni între lanțurile tuturor monedelor digitale majore, facilitând cheltuirea ușoară a criptomonedelor prin intermediul cardurilor de debit și credit. Echipa de dezvoltare lucrează și la o aplicație mobilă cu plăți contactless.

Caracteristici

Cryptonex este o platformă open source care încearcă să conecteze serviciile Blockchain, pool-urile de minerit, exchange-urile, criptovalutele, băncile și aplicațiile mobile într-un ecosistem unic. Acest sistem are rolul de a permite utilizatorilor să efectueze tranzacții cu fiat sau crypto direct din portofelele digitale. Conversiile se fac cu ajutorul portofelului, care are acces în timp real la prețurile caselor de schimb.

Mai întâi, Cryptonex preia datele din mai multe rețele peer-to-peer, precum LocalBitcoins. Aceste date oferă portofelului prețuri în timp real. Având aceste date la dispoziție, utilizatorul poate depozita, retrage, plăti și tranzacționa direct cu portofelul. Practic, rețeaua CNX combină fluxurile financiare în Blockchain și oferă o platformă sigură, imuabilă și descentralizată, prin intermediul căreia se efectuează tranzacțiile. Toate aspectele de mai sus nu fac decât să ajute la dezvoltarea unei comunități vaste de utilizatori.

Dropil (DROP) – boți smart, trading și arbitraj

Pentru a se evidenția față de alte platforme, Dropil (DROP) apelează la rapoarte smart care se concentrează pe simplitudine, în loc să se piardă timp și efort cu diverse analize obscure și inutile. Dropil oferă, de asemenea, posibilitatea retragerilor la orice oră și oriunde în lume. Serviciul se utilizează gratuit, cu condiția ca participanții să aibă în posesie monede DROP. Nu există comisioane de administrare sau de tranzacționare.

Caracteristici

Dex: este un bot smart de trading care permite tranzacții automate. Dex a fost conceput pentru a utiliza agloritmi dinamici de deep learning în cadrul trading-ului. Acești algoritmi au fost realizați de echipa din spatele Dropil și îi ajută pe utilizatori să obțină profituri maxime. Dex schimbă automat strategiile în funcție de prețurile în timp real afișate de exchange-uri.

Arthur: este un bot smart de arbitraj care oferă utilizatorilor toate informațiile necesare, astfel încât să fie mereu la curent cu oportunitățile de arbitraj. Arthur monitorizează exchange-urile și criptovalutele alese și afișează imediat diferențele de prețuri.

Dropil este o platformă inovativă care permite utilizatorilor să intre în lumea crypto și să își intensifice activitatea în comunitate prin intermediul trading-ului și al arbitrajului. Proiectul ia fața rivalilor cu ajutorul boților smart care au funcții specifice și care oferă automatizare și sfaturi pe bază de algoritmi. Cei interesați de metode mai simple de investiție în crypto sau de păstrare a monedelor digitale ar trebui cu siguranță să ofere o șansă acestui proiect.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...