Loading Posts...

Despre Crypto.com și Eternal Token

crypto.com_vs_eternal_token

Crypto.com (MCO) – schimbare de imagine pentru Monaco

Crypto.com (MCO) este o schimbare de imagine a proiectului Monaco, despre care am mai vorbit aici. În linii mari, echipa de dezvoltare a încercat să simplifice și mai mult utilizarea și accesul la criptovalute, dar totodată si să regândească serviciile financiare crypto. Ecosistemul MCO se bazează pe două elemente:

Platforma MCO: constă în cardul crypto Visa și aplicația pentru portofel.

Servicii financiare: sunt oferite provizioane pentru investiții și produse de creditare.

În cadrul platformei, cardul crypto Visa permite utilizatorilor să-și cheltuie criptomonedele în timpul cumpărăturilor zilnice. Astfel, plățile cu monede digitale pot fi realizate la orice magazine care acceptă carduri Visa. Portofelul MCO facilitează conversia, achiziția, vânzarea, stocarea, transmiterea și monitorizarea diverselor criptovalute, care pot fi administrate cu o singură aplicație.

Posesorii de carduri au următoarele beneficii:

  • un card metalic pentru care nu se percepe comision anual
  • încasarea unui procent de 2% (în criptomonede) din sumele folosite la cumpărături, sub forma de cashback
  • acces in incinta unor aeroporturi, pentru anumite carduri
  • conversia plăților internaționale la rate de schimb convenabile.

Unii ar putea spune că mișcarea este genială; alții sunt de părere că este doar o risipă de bani. Cert este că în vara lui 2018, Monaco a cumpărat domeniul Crypto.com, datele tranzacției fiind confidențiale. Mulți experți estimează însă că acest domeniu ar putea valora chiar și 10 mil. USD. Va fi extrem de interesant de urmărit cum va fi dezvoltat acest domeniu în viitor. Un lucru este sigur: echipa MCO va avea un cuvânt de spus în cadrul fiecărui proiect crypto.

Eternal Token (XEC) – proiect de răsunet sau țeapă de proporții?

Eternal Token (XET) este o monedă digitală care poate fi preschimbată la o paritate de 1:10 cu Eternal Coin (XEC) – o criptovalută centralizată emisă de Japanese Atom Solutions. După conversia în XEC, moneda poate fi utilizată pentru plăți internaționale prin intermediul schimburilor cu alte criptovalute. Atât XET cât și XEC au fost emise într-un număr de 200 milioane de unități. Este de remarcat că XEC nu poate fi achiziționat de la niciun exchange din lume. Din acest motiv, XET a fost conceput pentru a fi listat la casele de schimb valutar și pentru a putea fi tranzacționat la schimb cu diverse valute oferite de exchange-uri. Emiterea a două valute virtuale compatibile este ceva nou în domeniul crypto și ar trebui să rezolve dezavantajele prezentate de XEC și de alte monede aflate în situații similare. Totodată, ar putea fi vorba și doar de un țeapă colosală.

Eternal Token a fost creat la data de 12 iunie 2018 și a apărut pe CoinMarketCap pe 13 august. Inițial, prețul monedei a fost de 0,072$. La scurt timp, XET ajunsese să fie cotat la 0,090469$. Practic, a fost vorba de o creștere meteorică. De exemplu, pe 25 septembrie Eternal Token avea o capitalizare de piață de 41.326.969$, iar tranzacțiile în decurs de 24h se ridicau la 1.391.209$. În prezent, prețul monedei este de 1,76$. De asemenea, într-o perioadă de șapte zile, Eternal Token reușea să se aprecieze cu 223,14% în raport cu dolarul american. Per ansamblu, criptovaluta a avut câștiguri de peste 640% într-o perioadă foarte scurtă de timp.

XET are parte momentan de tracțiune. Totuși, sunt multe voci care spun că este vorba de un scam. Celor interesați de această monedă li se recomandă să acționeze cu multă precauție.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...