Loading Posts...

Despre Bytecoin și Steem

bytecoin_vs_steem

Bytecoin (BCN) – sistem financiar pentru afaceri

Bytecoin (BCN) este prima valută digitală care operează pe baza algoritmului CryptoNote. Filosofia proiectului constă în ideea de tranzacții imposibil de urmărit și complet anonime. Moneda este independentă de Bitcoin și se dezvoltă diferit de alte variațiuni.

Criptovaluta a fost creată în 2012 ca un sistem financiar multinivel care poate fi folosit în mediul business. Platforma exclude orice interferență externă, indiferent dacă este vorba de sistemul bancar sau de structurile guvernamentale.

Caracteristici

Viteza tranzacțiilor: uzual, confirmarea unui transfer are loc în 120 de secunde, un pic mai mult față de alte sisteme. Totuși, asta se întâmplă datorită măsurilor de securitate.

Siguranță și încredere: efectele Bytecoin sunt oferite prin utilizarea puterii totale de procesare a tuturor dispozitivelor proiectului care realizează tranzacții. Numărul mare de participanți ai rețelei este garanția fezabilității.

Creșterea valorii: emiterea de monedă în cadrul proiectului este limitată și descrește treptat datorită extracției continue a blocurilor. Mineritul este posibil până la atingerea unui număr de 184,47 mld. BCN. Această soluție previne inflația și sporește cererea de BCN. Orice utilizator înregistrat poate participa la procesul de minerit.

Chiar dacă Bytecoin poate fi numit un proiect clasic, funcționalitatea platformei este constant îmbunătățită. Nișa specifică pe care o ocupă în crypto permite Bytecoin să rămână un proiect interesant și atractiv.

Steem (STEEM) – transformarea lumii rețelelor de socializare

Steem (STEEM) este o rețea de socializare care operează pe baza tehnologiei Blockchain. Orice utilizator poate obține recompense dacă sunt îndeplinite două condiții: publicarea unui conținut adecvat sau verificarea calității conținutului existent și deținerea de monedă.

Steem a fost creat pentru a-i răsplăti pe oamenii obișnuiți pentru dezvoltarea comunității de pe Internet și pentru a-i împuternicii pe oamenii din toată lumea. Platforma permite realizarea tranzacțiilor, postarea, votarea și scrierea de comentarii. Fiecare postare colectează monede. Însă conținutul trebuie să fie unic pentru a aduce profit autorului.

Caracteristici

Dovada performanței: toate acțiunile din cadrul rețelei sunt înregistrate pe Blockchain, iar blocurile se formează în decurs de trei secunde. Blocurile sunt extrase în intervale de 62 de secunde de un număr de 21 de mineri, majoritatea fiind aleși prin vot. 90% din recompensa fiecărui bloc este trimisă utilizatorilor care dețin conținut și minerilor, restul de 10% din fonduri fiind repartizat creatorilor de conținut.

Sistem corect de contabilitate: sistemul reflectă contribuția fiecărui participant și garantează recompensa pentru toți cei care au lucrat în cadrul rețelei. Recompensa este proporțională cu unicitatea conținutului, cu utilitatea acestuia și cu interesul manifestat de utilizatori.

Steem transformă lumea rețelelor de socializare și creează o economie socială. În cadrul de lucru al acestui sistem, venitul este încasat de toți utilizatorii și nu doar de acționarii companiei.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...