Loading Posts...

Despre Byteball Bytes și Iconomi

byteball_bytes_vs_iconomi

Byteball Bytes (GBYTE) – fără Blockchain, fără ICO

Byteball Bytes (GBYTE) este o rețea descentralizată bazată pe tehnologia DAG, care rezolvă mai multe probleme ale Blockchain-ului. Înțelegerile care formează DAG creează un așa-numit arbore: la start apar lanțurile părinte, cele ulterioare fiind construite pe baza acestora. Fiecare legătură este o tranzacție confirmată și completată. Tranzacțiile se suprapun, formând o unitate.

Anton Churyumov, creatorul Byteball Bytes, a devenit autorul a mai multe inovații. În ziua lansării noii monede digitale, el a distribuit monede amatorilor care dețineau și Bitcoin. Churyumov a expllicat că decizia sa a avut la bază legea lui Metcalfe, conform căreia utilitatea sistemului este proporțională cu pătratul numărului de participanți activi. Ca urmare, monedele au fost distribuite imediat la un număr maxim de utilizatori.

Caracteristici

Lipsa mineritului: toate monedele GBYTE au fost lansate pe piață în același timp, astfel că nu se pune problema extracției lor. Creatorii au avut în vedere prevenirea inflației: o cantitate constantă de bani va oferi o rambursare a comisioanelor asociate plaților.

Comisioane: comisionul pentru o tranzacție este egal cu cantitatea de date stocate. De exemplu, dacă o tranzacție este în valoare de 100 GBYTE, utilizatorul plătește un comision de 100 GBYTE. Astfel, monedele au o valoare intrinsecă: comisioanele plăților vor oferi o sumă constantă de bani.

Byteball Bytes lucrează în mod constant, iar pe termen lung poate deveni o bază pentru aplicațiile ambițioase și pentru proiectele inovative.

Iconomi (ICN) – investiție profesională

Iconomi (ICN) este o platformă pentru managementul activelor digitale, care oferă și posibilitatea preschimbării de Ethereum în Euro. Proiectul prezintă două posibile direcții: o investiție și un fond monetar administrat.

Resursa se comportă ca un loc de întâlnire pentru investitori și manageri. Sarcina managerilor este de a oferi cele mai bune strategii pentru administrarea investițiilor digitale. Investitorii aleg cele mai atractive idei și le finanțează. Rezultatele pozitive ale strategiilor cresc reputația managerilor și atrag investitori interesați.

Caracteristici

Instrumente pentru investiții: Index Fund (n.r. Fond de index) este un program de monitorizare constantă a schimbării ratelor de schimb ale valutelor. Programul îi ajută pe investitori să prezică schimbările și să își ajusteze investițiile astfel încât să evite pierderile financiare.

Funcția Performance Fund (n.r. Fond de performanță) indică cel mai bun timp pentru finanțarea noilor proiecte în vederea profitului.

Open Fund Management (n.r. Managementul fondului deschis) este un serviciu simplu care permite crearea și administrarea unui fond de investiții, iar alegerea activelor este nelimitată.

Stabilitate: similar tuturor proiectelor descentralizate, Iconomi respectă principiul luării deciziei la comun de către toți utilizatorii rețelei. Drept urmare, investitorii nu trebuie să se teamă de schimbări neașteptate a funcțiunilor platformei.

Securitate: site-ul are o protecție fiabilă. Destul de des, Iconomi a fost ținta hackerilor, însă niciunul dintre atacuri nu a putut să distrugă proiectul.

Astfel, se poate spune despre Iconomi că este o platformă atractivă și stabilă pentru lucrul cu investiții.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...