Loading Posts...

Despre BitShares și Binance Coin

bitshares_vs_binance_coin

BitShares (BTS) – o existență îndelungată în domeniul serviciilor financiare

BitShares (BTS) este o rețea distribuită peer-to-peer bazată pe algoritmul DPoS (Delegated Proof of Stake). Proiectul se bazează pe Graphene, o formă de C+. În timp, BitShares a devenit un fundament al Steemit.com (un site de bloguri) și al PeerPlays.com (un site de jocuri). Platforma oferă un număr mare de servicii financiare și există de mult timp între proiectele crypto, ea fiind lansată în 2013 de către Daniel Larimer.

Caracteristici

Suport bancar: BitShares funcționează ca un sistem bancar, oferind împrumuturi, ipoteci și depozite cu dobândă. BTS este utilizat ca un activ, sistemul fiind caracterizat de un banking de calitate înaltă și de încredere.

Viteză mare: generarea unui bloc nou durează cinci secunde, motiv pentru care lucrurile se mișcă cu mare viteză. Lărgimea de bandă este de 10.500 de transferuri pe secundă, mult peste ceea ce oferă Bitcoin.

Securitatea datelor: BitShares este o companie cu acțiuni distribuite. Toți utilizatorii sistemului pot defini delegați, prin vot. 25 de delegați aleși decid modul în care sistemul de dezvoltă și asigură operarea permanentă a rețelei. Remunerarea este distribuită conform acțiunilor. Sistemul de delegați permite comunității BitShares să facă schimbări rapide în rețea și să o dezvolte.

Sistemul de încredere și dezvoltarea constantă au permis BitShares să crească de peste 7000 de ori pe an și să intre în topul cryptovalutelor.

Binance Coin (BNB) – avantaje maxime și atribuții

Binance Coin (BNB) este un serviciu simplu și sigur pentru schimbul de criptovalută. Casa de schimb valutar se concentrează pe activele Blockchain-ului. Cei care dețin monede BNB pot primi bonusuri și au posibilitatea de a folosi opțiuni avansate.

Changpeg Zhao, fondatorul Binance Coin, este un profesionist în domeniul sistemelor de tranzacționare. Anterior, el a fost implicat în dezvoltarea Bloomberg și a Blockchain.info.

Caracteristici

Stabilitate și operațiuni fără probleme: pentru a obține un sistem de o fezabilitate înaltă a fost dezvoltată o arhitectură de rețea cu multe ramuri, de tip multinivel.

Suport pentru multe valute: utilizatorii de Binance Coin pot tranzacționa aproape orice valută din lume. În versiunea inițială a proiectului exista suport doar pentru Bitcoin, Etherum, Litecoin și BNB, însă rețeaua va fi extinsă și la alte monede.

Număr limitat de monede: cantitatea maximă de BNB va fi de 200 milioane. Dezvoltatorii discută și despre reducerea numărului de monede aflate în circulație la 100 de milioane. În urma distribuției inițiale, investitorii dețin exact o jumătate din cantitatea totală a monedelor.

O atribuție imediată a Binance Coin este aceea de a spori securitatea executării tranzacțiilor, iar pe termen lung, să realizeze tranziția la trading 100% descentralizat. Noile oportunități promise de dezvoltatori garantează o creștere adițională a prețului acestei criptovalute.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...