Loading Posts...

Despre BitcoinDark și Syscoin

bitcoindark_vs_syscoin

BitcoinDark (BTCD) – perspective, opinii, privire de ansamblu

BitcoinDark (BTCD) este o criptovalută descentralizată, apropiată de Bitcoin din punct de vedere tehnic. Lucrează cu un amestesc de algoritmi Proof of Work și Proof of Stake și aplică aceeași metodă de hash. Totuși, proiectul dezvoltă o funcționalitate nouă, care îi va permite nu doar să difere de “fratele cel mare”, ci și să îl întreacă. De exemplu, în dezvoltare se află o tehnologie nouă – Teleport – care va permite utilizatorilor să rămână complet anonimi.

Conceptul BitcoinDark se bazează pe trei aspecte fundamentale care stau la baza creării criptomonedelor:

  • anonimitate
  • independență
  • acces public

Toate schimbările proiectului au ca scop apropierea de aceste idealuri. Aici ar fi și marea diferență, deoarece Bitcoin pare să se îndepărteze de aceste principii.

Caracteristici

Exchange descentralizat instantaneu: noul serviciu este în faza de testare Beta. Platforma lucrează în timp real cu ajutorul așa numitelor “telepods”. Pentru a asigura anonimitatea utilizatorilor, BitcoinDark a refuzat să participe direct la tranzacții prin intermediul Blockchain. Toate datele tranzacțiilor sunt transmise și păstrate într-o rețea cryptată de telepods. Tranzacțiile anonime sunt confirmate ulterior pe Blockchain.

Rețea de criptovalute: echipa din spatele BitcoinDark se concentrează asupra unui exchange crypto comun, care va face posibil ca toți dezvoltatorii să lucreze împreună, să partajeze tehnologii și va facilita accesul la instrumente open source. Astfel, echipa intenționează să facă legătura între toate proiectele crypto și să atragă mai mulți utilizatori. Oricine va avea acces la instrumentele asociate monedei, iar aceasta va fi o parte a unei comunități uriașe.

Utilizatorii apreciază mult valoarea BitcoinDark și avantajele sale, care includ rezistența la supraîncărcare a rețelei, protecție fiabilă și stabilitate a operațiilor. În timp, noile proiecte și îmbunătățiri vor face din BitcoinDark unul dintre cele mai promițătoare site-uri de exchange crypto.

Syscoin (SYS) – instrumente moderne de comerț și transfer

Syscoin (SYS) este o criptovalută care permite transferurile și accesul la o infrastructură unde se comercializează în siguranță bunuri, informații și certificate digitale. Moneda are la bază algoritmul Scrypt. Utilizatorii o pot mineri simultan cu alți altcoini, iar moneda este încadrată ca o valută clasică. Această caracteristică a permis dezvoltatorilor să crescă în mod constant puterea lanțului. Cantitatea maximă de monede se ridică la 888 milioane.

Caracteristici

Emitere de certificate: fiecare utilizator al proiectului are oportunitatea de a crea certificate crypto unice, care sunt protejate prin autentificare PoW. Acest instrument a oferit posibilitatea de a crea platforme independente de exchange, plăți electronice, aplicații licențiate etc.

Platforme de trading: Syscoin suportă un număr mare de platforme descentralizate de trading. Oferă totodată și oportunitatea de creare în pași simpli a oricărui tip de platformă de trading.

Aliasuri: utilizatorii nu trebuie să țină minte numărul unui cont. Syscoin permite realizarea tranzacțiilor pe baza unui pseudonim specificat de participant la înregistrare. Serviciul elimină posibilitatea de a apărea erori, simplifică și fluidizează lucrul.

O monedă simplă și comodă, SYS există din 2014. Deși nu a reușit să-și exploateze la maxim potențialul, promite venituri frumoase posibililor experți.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...