Loading Posts...

Despre Bancor și Bytom

bancor_vs_bytom

Bancor (BNT) – toate tranzacțiile posibile cu criptomonede

Bancor (BNT), proiect ce oferă fiecărui participant tokeni “lichizi”, are la bază tehnologia Ethereum. Costul este calculat automat, ulterior utilizatorul având posibilitatea de a preschimba monedele fără a apela la intermediari. Bancor convertește toate criptomonedele în BNT, iar apoi utilizatorii pot schimba aceste fonduri cu orice altă criptomonedă, sau le pot lăsa în moneda originală a proiectului.

Bancor rezolvă problema implementării tokenilor, fapt ce are loc după crearea aplicațiilor pe bază de contracte smart. Înainte de apariția proiectului, dezvoltatorii de aplicații trebuiau să depună eforturi mari pentru vânzarea tokenilor neutilizați. Pentru aceasta, criptomonedele erau aduse la un exchange, situație din care se pierdeau inevitabil niște bani, datorită diferențelor de paritate. Bancor a rezolvat această problemă prin faptul că permite oricui să cumpere / schimbe tokeni cu orice alți tokeni.

Caracteristici

Lichiditate mare: activele sunt cumpărate și vândute la o valoare apropiată de cea a pieței. Bancor garantează prețul, deci utilizatorul nu trebuie să contacteze exchange-ul. În plus, monedele au o rezervă, care este stabilită printr-un contract smart.

Volatilitate scăzută: independența de exchange-uri și disponibilitatea resurselor protejează cursul de fluctuații abrupte, care sunt caracteristice multor criptovalute. Schimbările de preț pot fi prevăzute, în funcție de volumul de plăți realizate.

Bancor este unul dintre cele mai comode și profitabile instrumente pentru dezvoltatorii care vor să preschimbe tokeni. Atribuția echipei este de a face ca vânzarea de tokeni să fie simplă, comodă și rezolvată în mod consistent, iar în tot acest timp, creatorii site-ului continuă să îmbunătățească architectura BNT.

Bytom (BTM) – tranzacții de bunuri materiale în sfera virtuală

Bytom (BTM) este un serviciu descentralizat care permite utilizatorilor să administreze active de bază (acțiuni, monede naționale, dividende) și active externe (orice tip de monedă digitală). Serviciul permite realizarea diverselor operațiuni cu ambele tipuri de active, de aici acoperindu-se diferențele dintre valorile materiale.

Proiectul este dezvoltat de o echipă din China. Creatorii încearcă să realizeze o resursă simplă și comodă, care să îi ajute pe utilizatori să dispună de activele pe care le dețin.

Caracteristici

Trei niveluri de Blockchain: sistemul Blockchain utilizat de Bytom include niveluri de interacțiune, control și transfer de date. Cu ajutorul unei structure complexe, dezvoltatorii au făcut posibilă digitalizarea oricărei valori externe, preschimbarea acesteia cu monedă digitală și realizarea de tranzacții financiare cu această proprietate în formă de tokeni.

Transferul a trei tipuri de active: Bytom oferă lucrul cu active profitabile (proprietăți), capitaluri proprii (criptomonede) și active securizate (obligațiuni, împrumuturi). Fiecare activ are un nume unic, fapt ce garantează valoarea fiecărei unități și previne copierea.

Este posibil ca într-un viitor Bytom să devină o bază a economiei digitale. Preschimbarea valorilor materiale într-un mediu virtual va permite transparența, securitatea și anonimitatea tuturor proceselor financiare.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...