Loading Posts...

Despre ATMChain și ChainLink

atmchain_vs_chainlink

ATMChain (ATM) – instrumente noi și eficiente și domeniul marketing-ului și promovării

ATMChain (ATM) este un serviciu digital de sine stătător, bazat pe tehnologia Blockchain, care este orientat spre promovarea altor proiecte prin marketing. Această resursă are un sistem exhaustiv, care include peste 7000 de spații publicitare. Publicitatea este propagată prin intermediul monitoarelor smart, al popularelor ecrane media și al site-urilor și rețelelor de socializare tematice. Tehnologia Blockchain exclude fraudele și crește eficiența mesajelor publicitare.

Proiectul se concentrează pe piața asiatică, mai precis pe cea din China. În pofida tinereții proiectului (a fost lansat în august 2017), ATMChain a reușit deja să atragă parteneri importanți în rețea, printre care exchange-ul HitBTC sau organizațiile IT Company Swisscom și Enterprise Ethereum Alliance. ATMChain intenționează să creeze relații de încredere între clienți și consumatori, pe care îi inglobează într-un ecosistem deschis și securizat.

Caracteristici

Beneficii pentru toată lumea: când un client solicită un serviciu din partea ATMChain, el primește o publicitate de calitate înaltă la un cost mic. Proprietarii site-urilor care postează materiale primesc adițional venituri în ATM ca recompensă pentru vizualizarea reclamelor. Toate plățile sunt înregistrate, transparente, deschise și fixate pe Blockchain.

Tânărul proiect ATMChain și-a găsit deja locul în lumea crypto și a creat un ecosistem pentru toți participanții. Dezvoltatorii intenționează să continue lucrul și să lanseze o aplicație Blockchain proprie, precum și o gamă largă de noi instrumente.

ChainLink (LINK) – software pentru dezvoltatori

ChainLink (LINK) este o valută digitală descentralizată, cu un cod open source. Proiectul este conceput să conecteze contractele smart cu resursele externe. Astfel, ChainLink a format o rețea distribuită de oracole, prin intermediul cărora contractele care implică Bitcoin și Ethereum pot fi conectate la sisteme sau aplicații pentru plăți sau se pot realiza transferuri. ChainLink oferă de asemenea și acces securizat la informații și la toate caracteristicile API-urilor.

Caracteristici

Structură divizată: ChainLink este constituit din două părți: un lanț de blocuri și unul extra. Interacțiunea lor asigură livrarea serviciilor. Grație acestei divizări, sistemul poate verifica acuratețea rezultatelor oracolelor și le permite acestora procesarea informațiilor în mod independent.

Disponibilitate: sistemul de oracole permite oricărui utilizator să profite de avantajele conferite de dezvoltările de Blockchain și Ethereum. Oricine deține un fișier cu informații despre un produs sau despre un serviciu autonom – de exemplu, un sistem de plată – poate realiza un contract cu monede Bitcoin sau Ether. Pentru utilizarea oracolului, rețeaua îi oferă utilizatorului o recompensă.

Cu ajutorul proiectului ChainLink, tehnologia Blockchain și contractele smart devin mai utile și pot fi folosite mai ușor de către utilizatorii obișnuiți.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...