Loading Posts...

Despre Ardor și SALT

ardor_vs_salt

Ardor (ARDR) – simplificarea lucrului cu procesarea de date

Ardor (ARDR) este o criptovalută dezvoltată pe baza platformei Nxt și adresează serviciul Blockchain as a Service (BaaS). Proiectul reține calitățile de bază de la Nxt, nu însă și defectele. Scopurile principale ale dezvoltatorilor sunt înalta performanță, simplitudinea și veniturile mari.

Ardor este unic prin structura sa: toate Blockchain-urile participanților sunt bazate pe lanțul original. Toate tranzacțiile utilizatorilor realizate în 24 de ore sunt transmise pe acest lanț. Ulterior, ele sunt trimise spre arhivare. Schema a simplificat și a accelerat procesarea datelor.

Caracteristici

În general, Ardor reține toate caracteristicile de bază ale Nxt, toate funcțiile fiind disponibile tuturor lanțurilor secundare.

Două lanțuri de bază: pentru a rezolva problema scalării, sunt oferite două rețele autonome – cea principală este Ardor, care conferă securitate circuitului, și Ignis, care realizează toate funcțiile necesare ale rețelei.

Orientare spre business: tehnologia BaaS permite Ardor să devină un instrument comod pentru business. Pornind de la această bază, corporațiile folosesc propriile lor monede. Tranzacțiile și comisioanele sunt realizate prin intermediul unei valute secundare. Un alt plus pentru afaceri constă în caracteristicile personalizabile ale site-ului: utilizatorii pot selecta și configura doar funcțiile necesare. Grație îmbunătățirilor, Ardor este comod în lucrul proiectelor independente, dar și companiilor publice și private, în diverse domenii.

Securitate: la dezvoltarea Ardor au participat experții organizației Jelurida. Lanțul principal al site-ului este unul dintre cele mai bine protejate din întreaga industrie crypto.

După lansarea Ardor la începutul lui 2017, dezvoltatorii au adăugat multe funcții noi și au rezolvat cele mai multe probleme apărute ulterior. ARDR poate fi achiziționat doar de la exchange-urile crypto, moneda neputând fi minerită. În prezent Ardor ocupă locul 65 pe CoinMarketCap, însă îmbunătățirile viitoare pt contribui la creșterea prețului.

SALT (SALT) – soluție pentru problemele determinate de credite

SALT (SALT) este o platformă de creditare care garantează abordarea individuală și condiții unice pentru susținerea împrumuturilor. Când situația financiară a debitorului se îmbunătățește, sistemul rambursează fondurile împrumutate, restul fiind utilizat la propria discreție.

SALT a fost prima platformă care a oferit deținătorilor acces la lichidități, fără a-i forța să-și vândă monedele. Investitorii pot susține un activ profitabil care lucrează cu creanțe securizate complet.

Lansarea platformei a avut loc în 2017. În câteva luni, SALT a acumulat investiții de peste 1 mil. USD de la mai mulți sponsori majori.

Caracteristici

Categorii de utilizatori: SALT acordă utilizatorilor diverse ranguri și mai multe categorii de abonare, în funcție de câte monede dețin. De exemplu, cine deține o monedă, poate împrumuta 10.000$. Cu ajutorul monedelor digitale, utilizatorii pot acorda sau împrumuta active digitale.

Lichiditate: activele pot deveni lichidități fără a fi vândute. Accesul este garantat pentru toate fondurile personale, cu excepția taxelor și comisioanelor de conversie.

Garanții pentru creditori: utilizarea resurselor SALT reduce posibilitatea pierderii economiilor în cazul unei deprecieri abrupte a criptovalutei. Proiectul promite de asemenea un profit anual de 20% creditorilor.

SALT este un exemplu de imprumut tradițional oferit prin metode netradiționale.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...