Loading Posts...

Despre Aragon și Ethos

aragon_vs_ethos

Aragon (ANT) – managementul companiilor descentralizate

Aragon (ANT) se bazează pe platforma Ethereum și ajută utillizatorii să administreze companii descentralizate prin oferirea unor instrumente variate. Scopul dezvoltatorilor a fost acela de a crea un proiect universal care să permită formarea de organizații independente (DAO). Utilizatorii au la dispoziție o gamă largă de oportunități, printre care distribuirea fluxurilor financiare sau compilarea și mentenanța documentației.

Autorii proiectului sunt Georges Izquierdo și Luis Cuende. Talentații programatori au lansat ICO-ul în mai 2017. Toate criptomonedele au fost vândute în 15 minute, la prețul la care era cotat Ethereum. Proiectul a încasat 25 mil. USD.

Caracteristici

Simplitudine: interfața Aragon este concepută pentru a permite utilizatorilor să lucreze. Pentru dezvoltarea aplicațiilor, nu este nevoie de un limbaj special de programare. Se consideră că grație acestui proiect, utillizatorii vor putea administra cu ușurință instrumente complexe, precum contractele smart. Aragon este disponibil pe toate dispozitivele, fiind compatibil cu toate sistemele de operare majore.

Comisioane scăzute: pentru a folosi această resursă, utilizatorii trebuie să achiziționeze criptomonede ANT. Proiectul percepe comisioane, însă acestea sunt infime în comparație cu proiectele crypto de top.

Securitate: ANT prezintă un grad înalt de protecție în fața atacurilor hackerilor. Dezvoltatorii au realizat că fiabilitatea site-ului este necesară pentru realizarea unei afaceri în cadrul căreia orice comision înseamnă o pierdere din profit.

Aragon oferă multe avantaje, permite evitarea intermediarilor și reduce the costul proceselor afacerilor de depanare (debugging).

Ethos (ETHOS) – destinat investitorilor

Ethos (ETHOS) este o platformă crypto pentru investiții care oferă acces la un ansamblu de active crypto. Sunt disponibile coșuri de tokeni cu capitalizare mare, tokeni privați și tokeni din ICO. Pentru a crea un coș utilizatorii trebuie să se voteze. Acest sistem permite minimalizarea riscurilor și creează un mediu în care investitorii experimentați și utilizatorii lucrează împreună. În urma schimbării de imagine a Bitquence (BQX), autorii au început să facă din proiect o rețea socială financiară care deține un portofel multifuncțional.

Caracteristici

Portofel universal: utilizatorii pot stoca mai multe portofele și chei private într-o singură bară de instrumente. Proprietarii au acces constant la această bară și se pot conecta prin intermediul PC-ullui sau al telefonului mobil.

Lichiditate: Ethos garantează că fiecare membru al rețelei are abilitatea de a realiza toate tranzacțiile în condițiile de lichiditate maximă la orice oră. În acest caz, tranzacțiile pot fi trimise către un telefon mobil, email sau către un cont Ethos.

Diversificare rapidă: investitorii pot să-și diversifice riscurille în orice moment, prin convertirea investițiilor în diverse criptovalute. Coșurile de diversificare permit realizarea acestei operații cu doar câteva click-uri, astfel că utilizatorii au timp să-și salveze investițiille.

Ethos prezintă deja un număr semnificativ de avantaje, însă acum se află într-o perioadă de schimbare, fapt ce-l poate face și mai bun.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...