Loading Posts...

Curaj sau nebunie? Un om vinde tot ce are și cumpără Bitcoin

În general, se spune că este bine să investești atât cât îți permiți să pierzi. Însă olandezul Didi Taihuttu a dus totul la alt nivel. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a vândut tot ce strânsese în viață alături de familie și a cumpărat Bitcoin.

Omul trăiește acum într-un camping și așteaptă ca Bitcoin să crească până la cer.

“Ești nebun”

Taihuttu și-a riscat și ultimul bănuț, crezând orbește în Bitcoin. Omul nu doar că și-a vândut casa și mașina, ci a mers mai departe, renunțând absolut tot ce mai avea: biciclete electrice, motocicleta, hainele și pantofii. Până și jucăriile copiilor le-a vândut pe Bitcoin!

Omul așteaptă acum îmbogățirea într-un camping din Venlo, Olanda:

“Oamenii imi spun: “ești nebun”. Dar noi suntem o familie care iubește aventura și am decis să riscăm pentru moment, chiar dacă vom duce o viață austeră. Dacă nu riști niciodată, viața poate deveni plictisitoare”.

Revoluția Blockchain

Taihuttu crede că Bitcoin, criptovalutele și tehnologia Blockchain reprezintă viitorul și vor revoluționa sistemul bancar:

“Internetul a fost o revoluție a informației. Cred că Blockchain și criptovalutele vor revoluționa sistemul monetar. Peste cinci ani, oricine va spune: “dacă am fi știut dinainte…”. Eu aplic de acum această schimbare”.

Nu este la prima “nebunie”

Taihuttu are un istoric în riscurile nebunești, nefiind prima dată când vinde tot ce are. În vara lui 2017, Taihuttu și soția au mai luat o dată această decizie radicală, pentru a călători în toată lumea.

Cupul tocmai s-a întors dintr-un sejur de nouă luni, soții vizitând Asia și Australia alături de cele trei fete pe care le au împreună. Printre locațiile și atracțiile concediului se numără vizitarea Angkor Wat în Cambodgia, înot cu delfinii în Brisbane, sau plajă în Thailanda.

Îmbinând utilil cu plăcutul

Taihuttu a explicat că în timpul sejurului a întreprins niște investigații asupra banilor digitali, despre care auzea tot mai des. El s-a întâlnit cu oameni din țările vizitate, care deja investiseră și exploatau la maxim potențialul monedelor virtuale.

În Bali a cunoscut pe un trader care lucrase la un exchange din Africa de Sud. După o carieră de 17 ani în domeniu, acesta se reorientase spre lumea crypto. Ulterior, pe o plajă din Queensland a discutat cu un trader din Dubai.

“Erau oameni cu multă experiență în trading. Acesta este capitolul la care sunt încă lacunar”, a adăugat Taihuttu.

Taihuttu mărturisește că a fost implicat în fenomenul crypto din 2010, vremuri în care Bitcoin costa sub 1€:

“Sunt un antreprenor, iar când am auzit prima dată de Bitcoin, am spus: trebuie să ma bag în treaba asta”.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
2
WowWow
1
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...