Loading Posts...

Controversatul update SegWit2x ar putea împinge prețul unui Bitcoin sub valoarea de 4000$

Moneda Bitcoin găsește un nou nivel de suport după trei zile de dezechilibru. Analiștii sunt îngrijorați de posibilitatea ca SegWit2x să aibă efecte grave pe piață. În prezent Bitcoin este tranzacționat la Bitstamp la un preț de 4240$. Temporar însă a scăzut până la sub 4200$, sub minimul de 4221$ de duminică, anunță CoinTelegraph.

Bitcoin a mai scăzut cu 200$ față de prețul înregistrat luni, însă investitorii cred că influențele negative determinate de China, Coreea de Sud și Jamie Dimon au început să dispară.

“[…] Piața atinge maximul declinului, ca urmare a strategiei adoptate în cadrul agreementului de la New York”, declara miercuri antreprenorul Alistair Milne, după ce prețul suferise încă o corecție.

Deși marți Bitcoin s-a apreciat la 4400$, iar NEO s-a întărit de asemenea, fluctuațiile Bitcoin sunt în continuare prezente, iar pe piața altcoinilor se înregistrează în general devalorizări.

Un nou val de incertitudine este prezent la orizont, odată cu apropierea de data bifurcării hard SegWit2x. Aceasta va fi cu siguranță mult mai serioasă decât Bitcoin Cash, având parte de o susținere mult mai mare.

Charlie Lee, fondatorul Litecoin a transmis pe Reddit că acum jucătorilor de pe piață nu le este deloc ușor să susțină vreuna din tabere, deși în cazul Bitcoin Cash lucrurile au fost relativ simple.

“Pentru bifurcarea hard 2x, lucrurile sunt mai complicate”, a scris Lee. “[…] Cei care susțin 2x și agreementul de la New York cred că dacă toată puterea de hash se va muta pe lanțul 2x, Blockchain-ul original ar fi declarat mort în mod oficial. Dar care ar mai fi deferența față de banii fiat, dacă minerii ajung să decidă că tranzacțiile vechi nu mai sunt valide? Din fericire Bitcoin nu lucrează așa însă”.

Cu toate acestea, la începutul săptămânii piața era în continuare dominată de tauri, iar Bitcoin încerca să atingă iarăși maximul de 4692$ din septembrie.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...