Loading Posts...

Compania RobinHood oferă comision zero la tranzacțiile cu Bitcoin și Ethereum

robinhood

Este nevoie de o competiție mai mare între exchange-urile crypto. Mai precis, tot mai multe dintre ele aplică niște comisioane uriașe. RobinHood încearcă să schimbe această situație. Compania tatonează intrarea în domeniul crypto. Astfel, inițial vor fi listate Ethereum și Bitcoin, acestora urmându-le și altcoinii în viitor.

Poate unii sunt familiarizați deja cu RobinHood. În pofida numelui, casa de schimb nu este din pădurea Sherwood 😊 Ea este în schimb o platformă solidă de trading, care activează pe diverse nișe. Compania combină acțiunile, ETF-urile și alte opțiuni. Conform LiveBitcoinNews.com, următorul pas pe care îl va face RobinHood va fi acela de a permite tranzacțiile cu Bitcoin și Ethereum. Este o mișcare surprinzătoare, în sensul bun al cuvântului.

Bun venit, RobinHood!

Mai precis, utilizatorii vor putea tranzacționa criptovalutele fără a plăti și comisioane. Este ceva cu totul neobișnuit în lumea crypto. Cu excepția exchange-urilor asiatice, neaplicarea comisioanelor este ceva necunoscut pentru restul lumii. Cu siguranță, clienții vor fi atrași. Mai mult, diversele burse cu care lucrează această firmă vor reprezenta un al punct de interes major pentru utilizatori. Practic, vor fi combinate piețele financiare  într-un singur pachet.

RobinHood este atractiv și din alte puncte de vedere. De exemplu, transferurile de până la 1000$ vor fi disponibile imediat. Chiar dacă la început vor fi listate doar Bitcoin și Ethereum, numărul criptovalutelor se va mări. Clienții pot adăuga maxim 16 valute digitale pe lista celor pe care le urmăresc. De aici se înțelege că vor fi listate cel puțin 16.

Se pare că primii altcoini care vor fi adăugați sunt Bitcoin Cash, Monero, Dash, Ripple și Litecoin. Toate aceste monede digitale sunt foarte appreciate de utilizatorii din întreaga lume. Momentan, serviciul este disponibil doar în cinci state din S.U.A., dar se va extinde în viitorul apropiat și în alte locații. Se pare că luna februarie va fi importantă pentru companie. Va fi interesant de observat cum se vor desfășura lucrurile în viitor. Până atunci, RobinHood rămâne cu siguranță în centrul atenției.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...