Loading Posts...

Coinbase va lista monede digitale de tip ERC20

coinbase_erc20

De-a lungul timpului, Coinbase a fost foarte pretențios cu monedele listate. Se pare însă că urmează o schimbare de proporții: compania din San Francisco a anunțat că va lista și criptomonede ERC20 în viitorul apropiat.

Pentru cei nefamiliarizați cu termenul, ERC20 este un protocol prin care developerii pot crea monede utilitare pe baza Ethereum. Printre cele mai cunoscute se numără EOS, Golem sau QTUM. Ca de fiecare dată, au existat și start-up-uri care au vrut doar să dea țepe de zile mari.

Coinbase a scris pe Medium că intenționează să suporte și standardul ERC20, informează TheNextWeb.com, fără a anunța însă când va avea loc evenimentul și fără a menționa care monede vor fi listate.

“Deschidem porțile pentru activele ERC20, dar nu putem detalia momentan numele acestor produse”, au scris reprezentanții Coinbase pe blog.

Purtătorii de cuvânt ai companiei au detaliat că suportul pentru ERC20 va fi integrat treptat în lista de produse și servicii oferite, printre care se numără și instrumental Custody – adresat fondurilor hedge, exchange-ul GDAX și platforma asociată de management al activelor și – desigur – platforma principală. Totul va avea aloc după ce activele vor fi în primul rând listate la GDAX. Aparent, singura excepție va fi în cazul sistemului de plăți comerciale, care va adăuga imediat standardul ERC20.

Este interesant faptul că firma din San Francisco procedează cu atât de multă transparență. Sau poate încearcă eventual să evite alte probleme determinate de scurgerile de informații din interior? Să nu uităm că în decembrie Coinbase a fost în mijlocul unui scandal, compania fiind acuzată că ar fi influențat creșterea abruptă de preț a BCH, chiar înainte de a lista această criptovalută.

Ca urmare, la acea vreme, CEO-ul Brian Armstrong a demarat o anchetă internă, al cărei rezultat a fost că nu există dovezi despre informații scurse din interior care să fi putut impinge prețul Bitcoin Cash. Dar asta era de așteptat, nu? Ironic vorbind.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...