Loading Posts...

Co-proprietarul Bitcoin.org: este nevoie de încă o bifurcare hard după SegWit2x

este nevoie de încă o bifurcare hard după SegWit2x

Cobra, co-proprietarul site-urilor Bitcoin.org și BitcoinTalk, a transmis comunităţii Bitcoin că va trebui să aibă loc încă o bifurcare hard, în cazul în care SegWit2x va avea câştig de cauză.

Într-o postare pe blogul personal, Cobra a scris că în situaţia în care lanţul 2x va beneficia de mai multă susţinere, detractorii ar trebui să îşi unească forţele şi să reconstruiască Bitcoinul “distrus”.

Lanţul original nu se va putea descurca singur, chiar dacă va supravieţui bifurcării.

“Dacă inimaginabilul se va produce şi 2x va învinge, nu va însemna că Bitcoin s-a schimbat. Înseamnă că Bitcoin a fost distrus temporar, iar în acest caz va trebui să ne strângem cu toţii şi să lucrăm împreună pentru a îl reconstrui”, a scris pe blog Cobra, unul dintre cei mai vechi membri ai comunităţii. “Nu ne vom preda şi nu vom face niciun compromis. Va avea loc o nouă bifurcare hard cu un nou algoritm PoW şi vom merge înainte ca şi până acum”.

Cobra a adăugat că mai sunt încă mulţi încăpătânaţi pe ideea SegWit2x, care a condus deja la controverse între companii, acestea anunţând ori că oferă susţinere totală, ori că se dezic complet de acest proiect.

Deşi reacţia standard a contestatarilor bifurcării este să îşi manifeste susţinerea pentru lanţul original, Cobra avertizează că lucrurile pot sta altfel:

“Piaţa şi exchange-urile ar trebui să se pregătească pentru trei bifurcări în noiembrie. Este vorba de lanţul original, lanţul 2x şi noul lanţ Bitcoin cu un algoritm PoW mai bun.

Imediat ce fişierele noului PoW vor fi lansate pe Bitcoin.org, intenţionez să mă dedic 100% acestui lanţ pe care o sa-l numesc “Bitcoin”, chiar dacă hashrate-ul se va întoarce la lanţul original la un moment dat”.

Vă aflați între adepții SegWit2x, sau între contestatarii bifurcării? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...