Loading Posts...

Co-fondatorul Cardano: Wall Street va aduce “zeci de bilioane de dolari” în crypto

wallstreet_crypto_infuzie_capital

Charles Hoskinson, co-fondatorul Cardano, a postat pe Twitter despre intrarea Wall Street-ului în sectorul crypto. Acesta crede că vor intra “zeci de bilioane de dolari” pe piață.

charles_hoskinson_tweet

Citește și Bursa din New York aduce Bitcoin investitorilor de pe Wall Street

Cardano, care ocupă locul 8 pe CoinMarketCap, are o capitalizare de aproximativ 3.5 mld. USD. Charles Hoskinson a fost, de asemenea, unul dintre membrii fondatori ai Ethereum și a lucrat, anterior, la start-up-ul crypto Invictus Innovations și la compania crypto IOHK.

Când a fost întrebat ce fel de comunitate crypto va construi, Hoskinson a răspuns “o întreagă lume nouă”, citează CoinTelegraph.

charles_hoskinson_tweet_reply

Intersectarea criptovalutelor cu Wall Street a fost primită cu entuziasm de către cei care prevăd de asemenea o infuzie de capital. La jumătatea lunii mai, Coinbase a lansat o suită de produse menite să atragă investitorii instituționali prin atenuarea îngrijorărilor legate de securitate și conformitate cu legislația în vigoare. În cadrul unei discuții despre această lansare, vicepreședintele Coinbase a menționat și că “10 miliarde” din banii de pe Wall Street ar putea intra acum pe piața crypto.

Ideea de “bilioane” a mai fost menționată anterior, așa cum a făcut-o în aprilie și Dan Morehead, CEO-ul fondului de investiții crypto Pantera Capital, care este cotat la 1 mld. USD. Acesta a spus că o piață crypto evaluată la 40 de bilioane este ceva tangibil, parțial și datorită interesului tot mai mare al Wall Street-ului față de tranzacțiile cu criptomonede.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...