Loading Posts...

Celebrități care simpatizează Bitcoin

Celebrități care simpatizează Bitcoin

Deși nu a ajuns încă în atenția tututor VIP-urilor, Bitcoin nu mai este de mult timp doar un instrument al experților în IT. Numărul utilizatorilor crește pe zi ce trece, iar utilizatorii sunt din ce în ce mai diversificați social – de la persoane de vârsta a treia la vedete de la Hollywood.

În ultima vreme am observat tot mai multe celebrități care făceau publicitate la ICO-uri sau care reprezentau anumite criptovalute. O parte a starurilor a ales și să investească pe piața crypto. În opinia celor de la CoinTelegraph, așa arată un Top 10 al celebrităților implicate in acest fenomen.

Top 10 celebrități care simpatizează Bitcoin

1. Ashton Kutcher

Poate nu surprinde că îl vedem pe Ashton Kutcher pe locul 1. Actorul a ajuns veteran al Hollywood-ului și este un expert în afaceri. Kutcher este co-fondatorul A-Grade Investments, companie care a investit în BitPay. Mai mult, starul este un fan adevărat al sistemului descentralizat, pe care încearcă să îl aplice și în viața de zi cu zi.

2. Floyd Mayweather

Campionul din box a fost primul VIP care a promovat un ICO. Aceasta s-a întâmplat în perioada în care Mayweather se antrena pentru lupta cu Conor McGregor. Este interesant de urmărit în câte ICO-uri se va mai implica. Până acum sportivul a participat la două și nu pare că ar vrea să se oprească.

4. Drew Carey

Actor și comediant, Carey este un adept timpuriu al Bitcoin. El a declarat de câteva ori că are mare încredere în adopția masivă a criptomonedei.

4. The Game

Rapperul The Game este alt fan al criptovalutelor. El a reprezentat ICO-ul ParagonCoin, un proiect adresat ecosistemului marijuana. Starul hip-hop a devenit și partener oficial al unui magazin de etnobotanice și a lansat un fond de investiții în marijuana numit TreesByGame.

5. Harry Redknapp

Fostul jucător de la West Ham United, Portsmouth, Tottenham și Birmingham City a produs rumoare pe Twitter când a postat că este entuziasmat de ICO-ul Electroneum.

Afinitatea lui Redknapp pentru domeniul crypto i-a surprins pe mulți, mai ales că fostul fotbalist spunea la un moment dat că nu știe nici măcar ce este un email. Cei de la Electroneum au transmis că tweet-ul respectiv a fost postat voluntar de Redknapp, acesta nefiind plătit pentru mesaj.

6. Donald Glover

Actorul din filmul Solo: A Star Wars Story, care va avea premiera pe 25 mai 2018, este un alt star care a promovat criptovalutele. Glover a discutat într-un interviu despre succesul pe care îl va înregistra Bitcoin în timp.

7. Mel B

De multe ori se aud voci care critică faptul că femeile nu sunt implicate în lumea crypto. Însă Mel B face parte din puținii artiști care acceptă să li se platească cu Bitcoin onorariile pentru concerte. Sunt șanse mari ca Mel B să fie de acord în viitor chiar și cu vânzarea albumelor în Bitcoin.

8. Luis Suarez

Fotbalistul de la FC Barcelona a promovat si el un ICO. Este vorba de Stox Alpha, un proiect adresat predicțiilor de pe piață.

9. Gwyneth Paltrow

Iată că avem o alta prezență feminină în top. Frumoasa actriță este consilier al start-up-ului Abra.

10. Snoop Dogg

Nu mai este un secret pentru nimeni că Snoop Dogg cochetează cu industria crypto. Chiar dacă s-a dovedit a fi o farsă anunțul că va accepta plata în Bitcoin pentru albumul 7 Days of Funk, ușile nu sunt închise unei astfel de posibilități.

Și lista nu se încheie aici. Putem să mai amintim de exemplu și de ICO-ul Lydian promovat de Paris Hilton sau de postările de pe Instagram ale lui John Cena. Este cert că trendul este unul pozitiv, iar într-un viitor din ce în ce mai multe vedete vor adopta criptomonedele.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
1
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...