Loading Posts...

Ce se va întâmpla cu Bitcoin în 2018

bitcoin_2018
Ce se va întâmpla cu Bitcoin în 2018

Creșterea fulminantă a criptomonedei a adus-o în lumina reflectoarelor, dar majoritatea investitorilor instituționali încă ezită. Organele de reglementare încă au de lucru la crearea cadrului legal, iar corporațiile în general doar cochetează cu tehnologia Blockchain. Maturizarea sau eșecul Bitcoin depind în mare măsură de relațiile dintre aceste entități și criptomonedă

Conform Bloomberg, peste 100 de fonduri hedge crypto au fost lansate în ultimii doi ani. Cu toate acestea, Bitcoin are de înfruntat dușmani mari, cum ar fi Jamie Dimon, CEO-ul JPMorgan Chase & Co., care spunea despre moneda digitală că este o înșelătorie. Pe partea legală, Securities and Exchange Commission a comunicat că unele criptomonede vor fi încadrate ca mărfuri. Dar cum până în prezent nu au fost luate acțiuni la adresa unităților emitente, nu se știe dacă lucrurile se vor înăspri. Adevărata primejdie vine însă din China și din Coreea de Sud, unde autoritățile au interzis ICO-urile.

Între timp, companiile din diverse ramuri economice studiază tehnologia Blockchain. Și vorbim despre giganți în IT, cum este Microsoft, bănci ca Goldman Sachs sau firme care construiesc automobile, cum ar fi Toyota Motor Corp.

Pentru moment, trendul este ascendent, iar Bitcoin reușește să evite toate temerile legate de reglementări sau de bifurcări. Dacă exchange-urile reglementate legal și contractele derivate vor ajunge în mainstream, toți investitorii vor deveni și mai interesați – de la traderi de zi la bănci de pe Wall Street. Și cu siguranță că se vor auzi și mai multe voci care vor spune că Bitcoin este într-o bulă!

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

4
HeartHeart
1
WowWow
1
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...