Loading Posts...

CBC IT Innovation, prima firmă importatoare de ASIC-uri din România

Sursa foto: Facebook

Am găsit întâmplător la o căutare pe Google site-ul celor de la CBC IT. Sincer să fiu, căutam să văd dacă au apărut primele ASIC-uri D3 de la Bitmain și în România, sau dacă vindea cineva așa ceva. După ce am explorat câteva link-uri care nu corespundeau căutarilor mele, am văzut întâmplător un site românesc: cbc-it.ro.

Am crezut că nu văd bine, dar chiar așa era. Am accesat site-ul și am găsit chiar două ASIC-uri, nu doar unul. Ofereau spre vânzare atat Antminer D3 cât și Antminer L3+, la niște prețuri mai mult decât decente. Mai precis, un L3+ costa 13500 lei, iar un D3 – 14.000 lei. Și asta în condițiile în care pe OLX toate prețurile erau de minim 18.000 lei!

Am sunat să mă asigur că totul era corect pe site și mi-a răspuns un domn, despre care am aflat ulterior că era directorul executiv al companiei. Mi-a confirmat disponibilitatea și prețurile, iar ulterior am stabilit o întâlnire pentru a afla mai multe detalii.

Am vizitat punctul de lucru din Piața Unirii într-o zi de sâmbătă. Acolo i-am cunoscut pe Cristian Pricop, directorul executiv al companiei și pe Tony Harrison, directorul de vânzări.

Ambii au fost de o amabilitate maximă, răspunzând la toate întrebările pe care le aveam, atât despre ASIC-uri, cât și despre alte subiecte din lumea crypto. Astfel, am aflat mai multe lucruri despre companie.

CBC IT Innovation se ocupă cu comercializarea de ASIC-uri L3+ și D3 de la Bitmain, pentru care oferă și o garanție extinsă până la 1 an, față de garanția de doar 6 luni oferită de Bitmain. Condiția pentru a beneficia de perioada extinsă este să li se permită reprezentanților firmei ca la anumite intervale de timp să verifice condițiile în care sunt deținute ASIC-urile. Toate achizițiile sunt insoțite de acte – contract semnat de ambele părți, factură fiscală, certificat de garanție.

Un alt domeniu de activitate este tradingul, compania oferind contracte pe 3 luni, cu o sumă minimă de 500$. Se garantează suma investită.

În plus, se facilitează exchange-ul de criptovalute, la comisioane foarte competitive.

Pe viitor își propun să furnizeze și cursuri educaționale despre lumea crypto.

Toate informațiile au fost prezentate într-o manieră foarte profesionistă dar, în același timp, pot spune și că atmosfera a fost una cât se poate de caldă, prietenoasă. Parcă se întâlneau niște vechi prieteni.

La finalul întâlnirii am primit un draft al contractului cadru, pentru a îl studia acasă. Ne-am revăzut și săptămâna următoare, pentru un nou set de întrebări. Și de această dată atmosfera a fost una destinsă, cordială, primind răspunsuri la toate întrebările. Ba mai mult, chiar și sugestii pentru investiții.

Este exact atitudinea pe care am vrea cu toții să o întâlnim atunci când interacționăm cu reprezentanții oricărei companii. Lucru care, din păcate, se petrece destul de rar în România…

Experiența a fost una cât se poate de plăcută, așadar am hotărât să publicăm acest articol.

Nu putem decât să salutăm apariția pe piață a unei companii românești, cu domeniu de activitate 100% în lumea crypto și să sperăm că, în viitor, vor apărea mult mai multe companii de acest gen. Vânzarea de ASIC-uri, trading, exchange valutar, și cursuri educaționale (în curând) – all-in-one cu ajutorul CBC IT Innovation!

Recomandăm!

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

7
HeartHeart
1
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...