Loading Posts...

Bursa din New York aduce Bitcoin investitorilor de pe Wall Street

wall_street_nyse_bitcoin

Intrarea investitorilor instituționali pe segmentul Bitcoin va deschide cu siguranță multe oportunități. Încet, dar sigur, se pare că Wall Street-ul ia în serios Bitcoin. New York Stock Exchange (bursa din New York – NYSE) încearcă ceva cu adevărat surprinzător. Prin faptul că ar opera cu moneda digitală pe platforma proprie, ar fi limpede că Bitcoin va dăinui pentru mult timp.

Wall Street și Bitcoin

În ultimii ani, comunitatea a asistat la o relație tot mai strânsă între Wall Street și Bitcoin. Deși la început a fost multă ezitare, recent lucrurile au început rapid să accelereze . În timp ce tot mai mulți directori executivi părăsesc joburile de pe Wall Street pentru Bitcoin, este evident că Moneda Internetului este tot mai acceptată.

Mai mult, și băncile manifestă interes pentru Bitcoin. Goldman Sachs, printre altele, cochetează cu ideea unui birou de trading crypto. Există și zvonuri despre alte companii care ar urma să ofere în viitorul apropiat contracte Bitcoin futures. Și cum SEC și CFTC lucrează din greu la reglementări, se pot ivi multe schimbări pozitive.

Poate cea mai importantă mișcare este cea a bursei din New York. Platforma financiară a NYSE a indicat faptul că se va lansa în trading-ul de Bitcoin, informează LiveBitcoinNews. Aceasta pare să confirme că sectorul financiar realizează că Bitcoin s-a maturizat în ultimii ani. Rețeaua a devenit mai solidă și vor urma și alte îmbunătățiri. În plus, interesul investitorilor este în continuă creștere.

Ce intenționează NYSE?

Anunțul publicat de NYSE a luat multă lume prin surprindere, însă detaliile sunt destul de vagi. Nu va fi neapărat vorba de o platformă tradițională de trading crypto. În schimb, Bitcoin va fi tranzacționat ca un produs. Adică va fi ceva similar aurului sau acțiunilor. Dacă va exista și interoperabilitate între aceste avtive, rămâne de văzut.

Pentru consumatori și investitori va fi ceva interesant. Abilitatea de a investi în mai multe active este un aspect pozitiv. În plus, caarcteristica Bitcoin de a fi limitat prin construcție il va face mai atractiv speculanților din întreaga lume.

Întrebarea cheie este ce efect va fi resimțit pe termen lung. Legalizarea criptovalutelor nu va avea loc peste noapte. Și nici nu vor deveni ceva obișnuit în viitorul apropiat. Chiar și așa, NYSE este de părere că acum este momentul potrivit de a intra în lumea crypto. Însă va trebui să mai așteptăm puțin până când noua platformă va fi lansată.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...