Loading Posts...

BTCxChange și-a închis definitiv porțile

btcxchange_si-a_inchis_portile

Exchange-ul românesc BTCxChange nu mai funcționează de la data de 1 mai.

Printr-o notificare, cel mai vechi exchange românesc i-a anunțat pe 22 aprilie pe toți clienții să își retragă fondurile de pe platformă, după ce în prealabil fuseseră sistate majoritatea operațiilor, inclusiv tranzacțiile crypto – fiat:

“Stimați clienți,

Vă anunțăm că platforma BTCxChange va fi închisă începând cu data de 1 Mai 2018. Tranzacțiile au fost oprite de pe 1 februarie, însă până acum ați putut folosi portofelul intern pentru stocare Bitcoin.

Vă rugăm să retrageți toate soldurile de pe conturile voastre până pe data de 1 mai”.

Mai devreme în 2018, CEO-ul Max Nicula a transmis că au fost închise abuziv toate conturile companiei de către bănci, astfel încât nu mai pot fi procesate tranzacțiile cu fiat.

Este a treia dată când exchange-ul anunță că se închide. În septembrie 2016 s-a încercat vânzarea companiei, atunci fiind notată și altă tentativă de închidere. La momentul respectiv, proprietarul Horea Vușcan a spus că vrea să se retragă și din acest motiv dorește să vândă exchange-ul.

Anterior, în septembrie 2014, compania le-a solicitat clienților să își retragă toate fondurile după ce a fost pierdut accesul la servere.

Crezi că de data aceasta BTCxChange s-a închis definitiv? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
SadSad
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...