Loading Posts...

Breaking news: Rusia interzice criptovalutele; autoritațile blochează accesul la exchange-uri

Banca centrală a Rusiei depune toate eforturile pentru a limita accesul online la site-urile caselor de exchange.

Conform cotidianului local RBC, citat de CoinTelegraph, banca centrală lucrează împreună cu procurorul general la blocarea tuturor exchange-urilor de criptovalute la nivel național.

“Este evident că atunci când o schemă piramidală crește, odată cu rentabilitatea crește și interesul”, a declarat directorul-adjunct al băncii, Sergey Shvetsov.

Urmând aceeași idee față de monedele digitale pe care Rusia o mai adoptase și anul trecut, Shvetsov a adăugat că expresia de schemă piramidală “este rezultatul observării dinamicii Bitcoin în ultimii doi ani”.

Mișcarea este una radicală, dar nu este prima de acest gen. Anul trecut în septembrie, Rusia interzicea accesul la site-ul LocalBitcoins.

Dezbaterile despre modalitatea cea mai bună de abordare a criptovalutelor au atins cote maxime în 2017. Tot mai multe personaje din Rusia își expirmă opiniile despre cum ar fi mai bine să se procedeze în viitor cu banii digitali.

Revenind la exchange-uri, noile reglementări ar urma să intre în vigoare de la finalul anului.

Între timp, conform lui Shvetsov, atât investitorii privați cât și cei din sectorul business se vor confrunta cu “riscuri majore” în domeniul crypto.

Instrumentele financiare bazate pe criptomonedă sunt “imposibil de susținut”, a continuat reprezentantul băncii, iar măsurile ce se vor lua vor avea ca scop “restricționarea” accesului la monede digitale prin intermediul piețelor locale.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
SadSad
1
WowWow
0
HeartHeart
0
HahaHaha
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...