Loading Posts...

BitPico anulează SegWit2x a doua oară

BitPIco_No2X

Deși anunțase că planul bifurcării va fi efectuat așa cum se stabilise anterior, entitatea anonimă BitPico a comunicat că anulează pentru a doua oară upgrade-ul SegWit2x.

BitPico: A fost doar o pierdere de timp

Într-un email trimis listei de abonați SegWit2x, BitPico a apelat la un ton mult mai moderat de această dată, scriind că “piața și-a spus cuvântul” și că întreg exercițiul “a fost o pierdere de timp”.

bitpico_declaratie

BitPico a mai precizat că “Renunțăm la eforturile pentru SegWit2x; piața și-a spus cuvântul. Adepții blocurilor mari au la dispoziție Bitcoin Cash, iar cei care sunt fanii Rețelelor Layer-2, ai canalelor TCP criptate, ai experimentelor etc. au la dispoziție Bitcoin”.

SegWit2x trebuia să aibă loc astăzi, dacă developerii nu ar fi anulat bifurcarea miercurea trecută, fiind constrânși de lipsa de susținere a comunității.

La scurt timp după anunțul developerilor, BitPico a transmis public că va efectua bifurcarea indiferent de consecințe, deoarece “o mână de oameni nu pot opri ceea ce nu controlează”.

Toată lumea urmează lanțul cel mai lung

Patru zile mai târziu, se pare că BitPico și-a schimbat poziția. Este posibil ca schimbarea de atitudine să fie determinată și de eșecurile înregistrate recent de Bitcoin Cash și Bitcoin Gold.

În final, BitPico a concluzionat astfel:

“În viitor vom urma lanțul mai lung și vom efectua mai mult R&D (n.r. Research & Development / Cercetare & Dezvoltare), deoarece acest grup a fost doar o pierdere de timp pentru toți cei care au fost implicați, mai puțin pentru cei interesați de pump-and-dump și pentru traderii interesați de informații din interior”.

Între timp, ecourile SegWit2x se aud tot mai slab, iar Bitcoin Cash se clatină.

Pe de altă parte, Bitcoin a atins astăzi o cotație de 7037$, în creștere cu 7.63% în ultimele 24h. Market cap-ul criptomonedei principale a crescut cu aproape 5 miliarde USD, iar dominația pe piață a crescut de asemenea, cu 3%.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...