Loading Posts...

Bitcoin, un nou ATH la aniversarea de 9 ani!

Bitcoin a primit cel mai frumos cadou la aniversarea a 9 ani! Compania CME Group Inc. a anunțat că se va lansa și în futures trading cu Bitcoin. Mișcarea ar putea atrage un val uriaș de investitori și a condus deja la o creștere a monedei până la valoarea de 6379.75$.

Criptomoneda a înregistrat ieri o creștere de 3.86% imediat după comunicatul oferit de CME.

Creșterea a fost anticipată și de unii analiști. Max Keiser postase pe Twitter mesajul: “(n.r. Prețul de) 7000$ ne privește în ochi. #Bitcoin”.

chart_bitcoin_ath

Bitcoin a continuat și astăzi trendul ascendent, la ora scrierii articolului fiind cotat la nu mai puțin de 6634$, conform CoinMarketCap! Procentual, moneda digitală s-a apreciat cu 6.42% în ultimele 24h.

Conform Bloomberg, mișcarea se va produce după ce Chicago Board Options Exchange a anunțat în august că analizează oportunitățile contractelor derivate cu Bitcoin. Cu o lună mai devreme, în iulie, Commodity Futures Trading Commission aprobase cererea de înregistrare a platformei LedgerX, care devenea primul exchange federal care reglementa contractele derivate.

După ce Bitcoin futures vor ajunge în mainstream, următorul pas ar fi ETF-urile Bitcoin (exchange-traded fund). În acest sens, agenția Securities and Exchange Commission a motivat că momentan respinge cererile formulate pentru ETF-uri din cauza lipsei de contracte derivate. ETF-urile și contractele derivate pot împinge criptomoneda spre fondurile hedge și mutuale, întrucât în acel moment vor fi suficiente instrumente la dispoziție pentru a manageria mai bine volatilitatea.

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

3
HeartHeart
1
WowWow
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...