Loading Posts...

Bitcoin silver, o glumă proastă

bitcoin_silver

Situația copiilor Bitcoin începe să frizeze ridicolul. Mai avem puțin și ajungem să avem ziua și copia Bitcoin. După Bitcoin Cash, Bitcoin Gold și mult trâmbițatul Bitcoin “2x”, iată că un nou tip de Bitcoin apare în peisaj: Bitcoin Silver.

Dacă nu se vor liniști lucrurile, probabil că în curând vom asista și la Bitcoin Bronze, Platinum sau alte nume sofisticate.

Gluma numită Bitcoin Silver

Pornind de la faptul că Bitcoin este open source, nu este de mirare că atâția oameni preiau codul, îl modifică și apoi publică o monedă nouă. Același lucru s-a întâmplat și cu ultimele iterații, Bitcoin Gold și Bitcoin Silver.

The Merkle citează că Bitcoin Silver a fost anunțat recent pe BitcoinTalk.org, dar maniera utilizată a stârnit hohote de râs printre membrii forumului. Noua criptomonedă folosește același algoritm ca Bitcoin Gold, susține că va fi o nouă bifurcare a Blockchain-ului (o minciună sfruntată) și vrea să obțină valoare din nimic. Oferă însă protecție la replicare, aspect la care Bitcoin Gold este codaș.

Obiectivul noii monede digitale este de a deveni o alternativă mai descentralizată față de Bitcoin original. Lansarea va avea loc în decembrie, dar nu a fost menționată o dată precisă. Minerii își vor putea utiliza plăcile video în activitatea de minerit.

Developerii nu se bucură de reputație pe GitHub, similar echipei din spatele BCG. Ei susțin însă că vor bifurca Blockchain-ul. Cel mai probabil însă nu se va întâmpla acest lucru. În schimb, vor utiliza o copie la indigo a acestuia și vor emite monede noi. Nu se știe dacă Bitcoin Silver va avea criptomonede preminate, dar sunt șanse mari să aibă.

Concluzii

Până acum, reacțiile oamenilor au fost mai mult decât negative. Pur și simplu și-au dat toți seama că nu mai este nevoie de altă clonă. De exemplu, utilizatorul “catchy” a scris pe BitcoinTalk:

“Serios?! Fără wallet, pool, proiect sau website este doar o tentativă de a câștiga de pe urma BTC…”

Fără reputație pe GitHub și fără a oferi codul spre a fi analizat, Bitcoin Silver nu are nicio șansă de a fi luat în serios. Aceste airdrop-uri trebuie să ia sfârșit la un moment dat, deoarece se exagerază cu ele.

Rămâne de văzut dacă va lista vreun exchange noua monedă. Este evident că proiectul este un nonsens și nu ajută pe nimeni cu nimic. Mai mult, nimeni nu a simțit măcar nevoia să ceară o astfel de monedă. Este la mintea cocoșului că echipa de dezvoltare aleargă după niște bani câștigați ușor de la oameni naivi, profitând de hype-ul general care a cuprins piața crypto.

Recomandarea Gazetei Bitcoin: feriți-vă să vă lăsați înșelați de acest proiect!

Cum vi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin vă invită să ne scrieţi un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
AngryAngry
1
SadSad
1
HahaHaha
0
HeartHeart
0
WowWow
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...