Loading Posts...

Bitcoin Diamond, o nouă bifurcare

bitcoin_diamond

Așa cum Gazeta Bitcoin scria cu puțin timp în urmă, se pare că avem luna și bifurcarea Bitcoin. După Bitcoin Cash, Gold și Silver, a apărut și Bitcoin Diamond.

În data de 23 noiembrie, la Singapore, echipele numite Team EVEY și Team 007 au lansat Bitcoin Diamond, o nouă criptovalută, anunță NewsBTC.com. Membrii celor două echipe au decis să rezolve toate problemele cu care se confruntă Bitcoin de nouă ani – lipsa anonimității, comisioanele mari sau procesarea lentă a tranzacțiilor.

Conform reprezentanților Fundației Bitcoin Diamond, BCD va rezolva toate problemele actuale ale Bitcoin:

“Bitcoin Diamond este o bifurcare a lanțului Bitcoin care va avea loc la blocul 495.866. Minerii de BCD vor genera blocuri printr-un nou algoritm Proof of Work, vor dezvolta și vor îmbunătăți protecțiile la transferuri și caracteristicile specifice anonimității. Blockchain-ul original va rămâne neschimbat, urmând ca un nou lanț să se desprindă din cel original. Acesta va avea același istoric al tranzacțiilor până la blocul la care va avea loc bifurcarea. Din acest proces se va naște o nouă criptovalută, numită “Bitcoin Diamond””.

Conform echipei de developeri, noua monedă digitală va aduce numeroase beneficii, cum ar fi o protecție sporită a anonimității, criptarea sumelor și balanţelor utilizatorilor și confirmări mai rapide ale tranzacțiilor:

“Bitcoin Diamond a crescut dimensiunea blocurilor. Viteza cu care se vor genera blocurile va fi de cinci ori mai mare, scopul final fiind acela de a îmbunătăţi viteza de confirmare a tranzacţiilor”.

Developerii au mai adăugat că vor scădea şi comisioanele aferente tranzacţiilor şi per total costul de participare: “Cantitatea totală de monede este de zece ori mai mare faţă de Bitcoin, ceea ce va reduce costul de participare şi comisioanele”.

Se pare că Bitcoin Diamond va avea şi parte de susţinere din partea exchange-urilor, primul care s-a înscris pe listă fiind EXX. Au urmat apoi şi Huobi, OKex, CoinNest, Gate, BitSun, BiBox, BTCTrade, Aex, Cex, CoinBene şi RightBTC.

Deoarece mulţi membri ai comunităţii sunt îngrijoraţi, Bitcoin Diamond are de înfruntat patru rivali pe piaţă.

Cum ți s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

2
WowWow
2
HahaHaha
1
HeartHeart
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...