Loading Posts...

Bitcoin Core va suporta adrese SegWit

bitcoin_core_segwit

Au apărut primele știri despre posibilitatea ca Bitcoin Core să includă în următorul update suportul pentru adresele SegWit.

Citește și 2018 va fi anul SegWit

“Se întâmplă”

Conform comentariilor de pe Github, se pare că developerii de la Bitcoin Core au cedat presiunii exercitate de industrie și comunitate și vor upgrada sistemul astfel încât să poată administra adresele SegWit.

Dacă totul merge conform planului, lansarea versiunii 0.16.0 va avea loc pe 1 mai și ar putea include modificări referitoare la dimensiunile blocurilor.

“Pregătiți-vă, adevăratul BTC va scăpa de problema blocurilor limitate la 1 MB”, este unul dintre numeroasele comentarii apărute pe site-urile de socializare.

Companiile care lucrează cu Bitcoin trebuie să țină pasul

În timp ce se confruntă cu comisioanele ireal de mari la tranzacțiile non-SegWit, utilizatorii și-au unit eforturile pentru a pune presiune pe companiile din industrie, în speranța că le vor convinge să implementeze adrese SegWit. În pofida faptului că upgrade-ul a fost lansat încă din vara lui 2017, firmele din industrie nu s-au înghesuit până acum să implementeze noile caracteristici tehnologice.

Săptămâna aceasta exchange-ul și furnizorul de portofele Coinbase a intrat în atenția bitcoinerilor, care au scris o petiție semnată de aproape 7500 de oameni în care se solicitau adrese SegWit.

Casa de schimb valutar a anunțat că la finalul lui 2017, SegWit era pe locul trei în topul priorităților. Este un progres, în condițiile în care nu demult CEO-ul Brian Armstrong spunea că utilizatorii nu sunt interesați de upgrade.

Alte case mari de schimb suportă deja SegWit, printre acestea numărându-se Bitstamp, platforma japoneză BitFlyerUSA sau exchange-ul descentralizat p2p Localbitcoins.

În condițiile în care tranzacțiile efectuate din adrese SegWit reprezintă abia 11% din total, orice nouă oportunitate este așteptată cu entuziasm de adepții Bitcoin.

Între timp, cei din conducerea Ripple și Bitcoin Cash își laudă altcoinii pentru costurile reduse și sugerează utilizarea acestor monede în locul Bitcoin.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
WowWow
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...