Loading Posts...

Bitcoin Core 0.16.0 vine cu suport pentru SegWit

Entuziaștii Bitcoin se bucură de versiunea Bitcoin Core 0.16.0, lansată pe 26 februarie. Soft-ul prezintă caracteristici noi, fix-uri pentru bug-uri, îmbunătățiri ale performanței și localizări updatate. Cel mai important aspect însă este suportul pentru SegWit.

Bitcoin Core 0.16.0 contribuie la scalarea Bitcoin

Apariția noii versiuni de soft, pe care Gazeta Bitcoin a anunțat-o încă de la jumătatea lui ianuarie, stârnește entuziasm în spațiul crypto, grație îmbunătățirilor pe care le aduce.

Mai precis, Bitcoin Core 0.16.0 oferă suport full pentru SegWit, prin intermediul portofelului dar și al interfeței cu utilizatorul.

tweet_bitcoin_core

Implementarea SegWit are loc treptat, el contribuind la reducerea comisioanelor de tranzacție și la rapiditatea plăților cu Bitcoin. Două exchange-uri majore – Bitfinex și Coinbase – au implementat deja SegWit, subiect tratat de și Gazeta Bitcoin.

Referitor la acest upgrade, reprezentanții Coinbase au comunicat următoarele:

“Pentru cei nefamiliarizați cu SegWit, este vorba de un upgrade care diminuează dimensiunile tranzacțiilor, fapt ce ajută la îmbunătățirea în ansamblu a capacității de tranzacționare a rețelei. Upgrade-ul contribuie de asemenea și la reducerea comisioanelor plătite de clienți la fiecare tranzacție”

Îmbunătățirile tehnologice, un motiv de optimism pentru bitcoineri

Pe lângă suportul pentru SegWit, Bitcoin Core 0.16.0 vine cu fix-uri pentru buguri, caracteristici noi și o performanță îmbunătățită. Toate noutățile pot fi regăsite aici.

Inovațiile tehnologice, cum ar fi SegWit, Lightning Network, Atomic Multi-Path Payments și mai nou Bitcoin Core 0.16.0, promit să rezolve problemele de scalare ale Bitcoin. Și în consecință, aduc optimism comunității.

Conform Bitcoinist.com, tranzacțiile SegWit din rețeaua Bitcoin au atins un nou ATH. Nu mai puțin de 30% din numărul total al tranzacțiilor sunt acum de tip Segregated Witness.

Cum ţi s-a părut acest articol? Gazeta Bitcoin te invită să ne scrii un comentariu pe iBitcoin.ro!

1
WowWow
1
HeartHeart
0
HahaHaha
0
SadSad
0
AngryAngry
Voted Thanks!

Gazeta Bitcoin

Redacția de știri.

Leave a Reply

Loading Posts...